SVR Eefting

Hier geniet je van rust, ruimte, water en prachtige paarden!

In het zuiden van Friesland in het dorpje Rohel ligt de paardenboerderij van Eddy en Ineke Eefting. Op de camping overnacht je met je eigen tent, caravan of camper. Liever wat meer luxe? Blijf dan overnachten in één van de safaritenten. De camping ligt op zes kilometer afstand van het pittoreske Friese stadje Joure en op 500 meter van het Tjeukermeer.

Walhalla voor paardenliefhebbers!

Dit is de plek waar paarden zadelmak gemaakt worden en waar de paarden klaargestoomd worden voor de paardensport. Vind jij het heerlijk om naar deze edele dieren te kijken? Dat gaat tijdens deze vakantie helemaal goedkomen! Kun je niet wachten totdat je op één van de paarden mag rijden? Goed nieuws, want op de paardenboerderij hebben ze ook een aantal rijpaarden. Dus als je hier op vakantie gaat vergeet dan zeker niet om je rijkleding mee te nemen. Onder begeleiding geniet je hier op de rug van één van de brave paarden van een mooie buitenrit.

De kans dat tijdens jouw vakantie en veulentje wordt geboren is natuurlijk op deze boerderij groot. En dat is natuurlijk wel erg bijzonder!

Vanuit je tent zie je de paarden, schapen en koeien lopen

Kamperen bij de boer met je eigen tent, caravan of camper? Hier kan het! Zo vanuit je tent zie je de paarden, schapen en koeien in de weide grazen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van water en stroom, en door de volwassen bomen rondom de camping  kies je zelf of je in de zon of in de schaduw wil zitten. In het midden van het campingterrein staan diverse speeltoestellen, waaronder een trampoline.

Ga je voor meer luxe?

Sinds 2021 is de camping uitgebreid met comfortabele safaritenten. Er staan drie zespersoons tenten en één vierpersoonstent. Het voordeel van een safaritent is toch wel dat je bij aankomst gewoon lekker meteen kunt genieten van je vakantie, de tent staat er namelijk al!

Een gezellig terras met luifel zorgt voor de vele gezellig avonden tijdens je vakantie. Ook bij wat minder weer zit je hier lekker, want de luifel zorgt ervoor dat je overdekt toch buiten kunt zitten. Wat helemaal leuk is, is dat je de mobiele keuken bij goed weer ook buiten kunt zetten. Hierdoor heb je de keuze om binnen of buiten te koken.

In de omgeving

Op de fiets is deze omgeving een hele belevenis! Dus pak die fiets en ga erop uit.  Met de auto ben je zo binnen tien minuten in Joure of Heerenveen. Joure staat natuurlijk bekend om de zichtbare bakermat van Douwe Egberts.

Ook de gezellige watersportplaatsen zoals Lemmer, Terherne en Langweer zijn erg leuk om te bezoeken. Huur een sloepje of neem een duik in het binnenzwembad in Joure

Er is natuurlijk nog veel meer te doen hier in de omgeving Eddy en Ineke hebben nog heel erg veel leuke tips voor je! Ben je enthousiast geworden over deze mooie paardenboerderij? Bekijk dan hier eens of er nog een kampeerplaats of accommodatie beschikbaar is.

SVR camping fam. Eefting in de Friesland is aangesloten bij SVR-camping, Stichting Vrije Recreatie.

Nog veel meer informatie over Rohel op Wikipedia.