Boerderijen in

Overijssel

De grootste steden van Overijssel

De hoofdstad van Overijssel is Zwolle. De 5 grote steden van Overijssel zijn Enschede, Deventer, Zwolle, Hengelo en Almelo. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Overijssel ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, logeerboerderijen, alpacaboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc. Overijssel staat bekend om de volgende bezienswaardigheden: Sallandse Heuvelrug, Giethoorn, Ootmarsum in Twente, Nationaal park Weerribben Meer over Noord-Holland

Er zoveel mooie boerderijwinkels in Overijssel

Wil je graag streekproducten kopen bij de boer? Dan ben je in Overijssel in de juiste provincie hier vind je ontzettend veel boerderijwinkels. Ook zijn er allerlei stalletjes aan de weg waar je verse producten kunt kopen bij de boer. Van eieren, pompoenen, aardbeien tot aan verse appels. Ook komen er steeds meer melktaps en boerderijautomaten bij.  Wij zijn zelf in Salland, Twente en Twenterand geweest en daar waren veel boeren actief!

Onze boerderijervaringen in Overijssel

Wij zijn bij BoerenBed Wesselink in Schalkhaar (gemeente Deventer) geweest in het mooie Salland. Lees hier ons verslag. 

Wij zijn ook bij De Regge Vallei in Twente geweest. Lees hier ons verslag. In dit verslag vind je ook diverse tips voor uitjes in Overijssel, zoals bv. bootje varen over de Regge.

Bijzondere boerderijen in Overijssel