Landrijk de Reesprong

Luxe kamperen in de lente, zomer, herfst maar óók in de winter!

Dat kan bij Landrijk De Reesprong in Twente in het dorpje Buurse. Midden in het weiland staan de luxe safaritenten en de sfeervolle lodges met pelletkachel. Wie denkt aan kamperen, denkt als snel aan koude nachten in de herfst of winter. Maar hier niet hoor! De safaritenten zijn lekker verwarmd en in de lodge zit een sfeervolle palletkachel. Zo kun je het hele jaar door genieten bij Landrijk De Reesprong.

Ben jij een echte boer of boerin?

En dat is genieten! Want er is hier echt van alles te doen. Kinderen spelen hier boer en boerin, je mag namelijk overal rondneuzen en ravotten. Trek je overall maar aan en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren.

Ahhh een schattig konijntje

Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om een eigen konijn te hebben? Hier krijg je een lief knuffelkonijn naast je tent de hele vakantie lang. Maar… je moet er natuurlijk wel goed voor zorgen hé. Laat maar eens zien dat jij een echte boer of boerin bent!

Rondje op de trekker

Harald neemt je ook graag mee op de trekker. Welk kind krijgt er geen grote glimlach op zijn of haar gezicht als de boer vraagt: ”Ga je mee een rondje rijden met de tractor?”

Flinke beestenboel hier

Op de boerderij hebben ze naast koeien, ook twee pony’s die geborsteld mogen worden en waarop gereden mag worden. Wie het erf op komt lopen wordt begroet door de vriendelijke boerderijhond Mara. Maar ook de geiten, kippen en allerlei poezen lopen hier rond. Een echte beestenboel dus!

Het is dus niet voor niets dat ze hier een gouden Zoover award hebben gewonnen!

Binnen en buitenspeelplezier voor kinderen

Het hele jaar door, kun je je vermaken op de boerderij. Van wilde bloemen plukken, fluiten op grassprieten en zwerven door de weilanden op zoek naar bramen. Maar ook speelgoed is er in overvloed. Voor de tenten is er een ruime speelweide met trampoline, schommels en een ruim voetbalveld. In het bos kan er volop hutten worden gebouwd en rond worden gestruind in de natuur. Bij regen kun je strohutten bouwen in de stroschuur. Maar het leukste is natuurlijk om modderplassen te maken en te springen in de waterplassen.

Volop speelpret is ook rijden op de skelters en traptractors. En meedoen met Oud-Hollandse spelletjes zoal zaklopen, aardappelrace en een potje sjoelen.

In het landwinkeltje vind je ook nog een heel wandrek vol met gezelschapsspelletjes, puzzels en boeken. Kortom, kinderen zullen zich hier niet snel vervelen.

Luxe safaritent

Genieten midden in het weiland van het uitzicht vanuit je safaritent. Dat kan bij Landrijk De Reesprong. De luxe safaritent is voorzien van een gezellige ruime woonruimte met eethoek en zitruimte met gaskachel. De keuken is voorzien van een vaatwasser. De badkamer heeft een riante douchecabine, wastafel en toilet.

Een heerlijk tent voor jouw vakantie! Wil je toch meer luxe dan kun je ook verblijven in één van de lodgetenten die in het weiland staan.

Lodgetent met pelletkachel

Vanuit de veranda met houtenvlonder kijk je zo over het weiland kilometers ver weg. Wat een uitzicht! Elke dag weer als je hier wakker wordt. De lodge beschikt over vele ramen en een grote schuifpui aan de voorkant. Lekker eten en een spelletje spelen in de eethoek en zitruimte. Of een uitgebreide maaltijd maken in de compleet ingerichte keuken en nee, je hoeft niet af te wassen want er zit een vaatwasser in de lodge. Er is zelfs een lodge met een oven in de keuken. Hoe luxe wil je het hebben?

Genieten van een heerlijke zomerse avond met een wijntje bij de vuurschaal. Of in de winter! Want ook dan is dat natuurlijk superleuk bij Landrijk De Reesprong. Lekker buitenkoken met het kampvuurtje aan. Ja, hier ga je het buitenleven echt ervaren!

Met een groep verblijven op Landrijk De Reesprong

Ook daar leent Landrijk De Reesprong zich perfect voor! De tenten staan naast elkaar dus je hebt samen met je groep een echt uniek plekje. Er worden ook regelmatig vergaderingen en weidesessies gegeven. Ook wel logisch want deze plek is zo mooi een perfecte locatie voor nieuwe inspiratie.

Enthousiast geworden over de locatie van Bonita en Harald? Bekijk dan snel over er nog een lodge of safaritent beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Buurse op Wikipedia.