Overnachten of vergaderen bij de boer op de Kleine Wildenberg

Op deze boerderij in Diepenveen vlakbij Deventer kun je heerlijk overnachten. In een romantische bedstede. Of leuke pipowagen (inclusief eigen hottub). Wat dacht jij van een kindvriendelijke overnachting bij de boer inclusief ballenbak? Kom tot rust. Luister naar het geluid van de vogels. Kijk naar je kinderen die lekker in de modder spelen. Of ga vergaderen op een zeer unieke locatie. Kortom, een zeer veelzijdige locatie.
De Kleine Wildenberg is:

  • Ideaal voor volwassenen en kinderen
  • Luxe uitgerust
  • Gelegen in een afwisselende omgeving
  • Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst

Boerengeluk is heel gewoon op de boerderij

De zon op je gezicht, het gras onder je voeten en de dieren die je warmhartelijk ontvangen. Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Op de boerderij krijg je alle kans om van alle kleine gelukmakers te genieten. Lars en Margreet besloten in 2010 terug te gaan naar wat echt belangrijk is: tijd voor elkaar en het buitenleven. Samen met hun kinderen verzorgen ze met plezier alle boerderijdieren. En jij, mag daarvan meegenieten.

Romantisch (en kindvriendelijk) logeren bij de boer

De boerderij is ingericht op volwassenen die even tot rust willen komen op de boerderij. Of gezinnen met kinderen die graag ontsnappen aan de hectiek. De verassende boerderij in Diepenveen heeft genoeg activiteiten voor iedereen. Neem bijvoorbeeld een drankje op het terras bij de terrashaard. Of rooster jouw eigen marshmallows boven het kampvuur. Met vijf verschillende accommodaties zit er voor iedereen iets tussen.  

Genoeg te doen voor de kinderen

Natuurlijk mogen de kinderen helpen met het voeren van de dieren. Leuk om te doen en de dieren genieten van de extra aandacht. Vooral de ezels: die vinden het leuk om met je mee te wandelen. Regent het? Geen zorgen, in de hooibioscoop neem je plaats voor een film. Helemaal in stijl dus.

Op een boerderij horen buitenactiviteiten. Want: buitenspelen is gezond. Het klompenpad neemt je mee over het gehele terrein. En de speeltuin met grote trampoline en speeltoestellen mag zeker niet ontbreken. Aan skelters en andere kindervervoermiddelen is er ook geen gebrek.

kleine-wildenberg-kippen-voeren

Uniek kindvriendelijk huisje op de boerderij

Even ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Op de boerderij krijg je hier volop de kans voor. De kinderen kunnen hun geluk niet op als ze buiten mogen spelen en met de dieren mogen knuffelen. Twee van de accommodaties hebben écht iets unieks: een eigen ballenbak. Hoe leuk is het als de kinderen vanuit hun bed zo de ballenbak inrollen? En alsof dat nog niet genoeg is: er ligt een sterrenhemel op wanneer het donker wordt. Geniet zelf ook van een mooie zonsondergang langs de IJssel terwijl de zwaluwen over het land scheren.  

Met je partner of vrienden logeren op de boerderij

Als je samen met je partner of vrienden komt is er genoeg te doen. De accommodaties bieden privacy doordat het terrein ruim opgezet is. De omgeving is uitnodigend. Al kanoënd, suppend of varend zie jij de nabijgelegen natuur nét even anders. Blijf jij toch liever met de voeten op het droge? Dan zijn er legio aan routes om te wandelen of fietsen die jou langs de mooiste plekjes sturen. Is het een dagje wat slechter weer? Dan is Deventer het bezoeken waard. Trek je regenlaarzen aan. Of geniet je van een dagje wellness in een van de kleinschalige spa’s in de regio.

Stijlvol vergaderen op de boerderij

Ook voor een zakelijke bijenkomst ben je hier aan het juiste adres! Bij de Kleine Wildenberg in Diepenveen (dicht bij Deventer) hebben ze de voormalige koeienstal omgebouwd tot een mooie inspirerende ruimte waar echt elk detail aandacht heeft gekregen. Zo mooi om te zien! Het is een ideale locatie voor een brainstormsessie, vergadering, training of teamdag voor 8 tot 20 personen. Door de groene omgeving, gemoedelijke sfeer en de reuring van de boerderij ben je echt even weg uit je standaard werkomgeving en doe je weer nieuwe inspiratie op. Heerlijk toch? Wil je graag tijdens de vergadering genieten van een smaakvolle boerenlunch, borrel of diner? Margreet en Lars denken graag met je mee. Het is zelfs ook mogelijk om je bijeenkomst uit te bereiden met een teambuildingactiviteit zoals schapen drijven. Een keer wat anders.

Ideale ligging

De kleine Wildenberg ligt op fietsafstand van Deventer, in Diepenveen. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto via de A1 en A50. Vanuit Hengelo ben je in 45 minuten bij de Kleine Wildenberg. Wanneer je vanuit Apeldoorn komt, ben je er met een klein half uurtje. Er is voldoende gratis ruimte om te parkeren.

Enthousiast geworden over de Kleine Wildenberg? Margreet en Lars ontvangen je graag om je mee te laten genieten van hun prachtige plekje.

Nog veel meer informatie over Diepenveen op Wikipedia.