Ouddorp
Zeeland

De Mekkerstee

Naar de website

Lammetjes knuffelen in Zeeland

Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van de geiten en bezoek de vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van het zelfgemaakt ijs of bezoek het restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In de kaasmakerij zie je hoe de kaas wordt gemaakt en in de landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Ben je met een (grote) groep of zoek je een leuke stop tijdens een dagtrip, dan verzorgen ze hier ook graag jullie lunch! Het restaurant is tevens een unieke locatie voor vergaderingen, sessies of allerlei andere bijeenkomsten.

vdagje-uit-mekkerstee geitenboerderij-mekkerstee-ijsje-eten geitjes-kijken-mekkerstee lammetjes-knuffelen-zeeland landwinkel-boerderijdier-mekkerstee   speeltuin-in-zeeland-mekkerstee

Heerlijke producten in de Landwinkel

In de Landwinkel proef je letterlijk de sfeer van het boerenleven. Met een uitgebreid assortiment boerderij- en streekproducten staan ze voor vakmanschap en pure smaken. Natuurlijke producten die ook nog eens (deels) uit de omgeving komen! Natuurlijk verkopen ze hun eigen biologische Mèkkerstee geitenkaas en alle andere kazen die in onze kaasmakerij worden gemaakt. Daarnaast kun je terecht voor het heerlijke ambachtelijke ijs, maar ook biologische jam, fruithoning, advocaat, bakmeel, vruchtensappen, cadeaupakketten en nog veel meer is te verkrijgen in de Landwinkel.

Naast het vaste assortiment cadeaupakketten kun je ook je eigen pakket samen laten stellen. Met de originele verpakkingen kom je altijd met iets feestelijks voor de dag!

Ze hebben een eigen afdeling op De Mèkkerstee die is gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten. In overleg met jou kunnen ze een prachtig kerstpakket geheel op maat samenstellen.

landwinkel-zeeland-mekkerstee  landwinkel-mekkerstee-restraurant

 

Nog veel meer informatie over Ouddorp op Wikipedia.

Ouddorp
Zeeland

De Mekkerstee

Naar de website