Boerderijen in

Zeeland

In Zeeland zijn superveel leuke boerderijen te vinden. Zoek je een boerderijwinkel met streekproducten of een dagje uit bij de boer in Zeeland? Kijk dan eens wat deze provincie te bieden heeft.

Bijzonder in Zeeland

Kamperen bij de boer met je paard met privésanitair, zelf je bloemen en fruit plukken, vers lamsvlees van de schapenboerderij.

 

Boerencamping aan zee

Wie geniet er nu niet van? Even uitwaaien aan zee. Luisteren naar het rustgevende geluid van de golven terwijl je een strandwandeling maakt. Een dagje uit in Zeeland is natuurlijk al ontzettend fijn maar overnachten in Zeeland is natuurlijk nóg leuker! Kamperen met je eigen tent, caravan of camper in Zeeland? Er zijn zelfs locaties met privé sanitair! Kies je liever voor een accommodatie die al voor je klaar staat zoals een luxe glamping tent? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In Zeeland zijn ook leuke b&b locaties of vakantiewoning bij de boer te vinden! Wat je ook kiest een overnachting of zelfs een complete vakantie bij de boer in Zeeland is er één om niet snel te vergeten!

Streekproducten uit Zeeland

In Zeeland hebben ze een eigen keurmerk “Zeker Zeeuws streekproduct“. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier. Kortom,  lokaal, eerlijk en duurzaam.

De provincie Zeeland bestaat uit verschillende eilanden: Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.

De grootste steden van Zeeland

De hoofdstad van Zeeland is Middelburg. De 5 grote steden van Zeeland zijn Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Zierikzee. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Zeeland ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met (biologische) boerderijwinkels, logeerboerderijen, alpacaboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc.

Zeeland staat bekend om de volgende bezienswaardigheden:
Deltewerken, Neeltje Jans, de stranden en Het Arsenaal. Meer over Zeeland