Minicamping de Vlaschaard

Minicamping aan de Zeeuwse kust

Op het prachtige eiland Walcheren tussen Middelburg en Koudekerke ligt de minicamping van Jan en Mirjam. Camping de Vlaschaard is niet zomaar een minicamping want buiten de schoolvakanties is deze minicamping de plek om lekker tot rust te komen voor volwassenen. Tijdens de schoolvakanties wordt deze camping volledig omgetoverd tot een heerlijke kindvriendelijke minicamping, want dan zijn er alleen gezinnen met kinderen welkom. Je overnacht hier met je eigen tent, caravan of camper op één van de 25 ruime (verharde)kampeerplekken. Het nieuwe verwarmde sanitair gebouw is toch wel het puntje op de i.  

Minicamping de Vlaschaard in Middelburg ligt op nog geen 4 kilometer afstand van het strand. Er zijn in de omgeving zo ontzettend veel mooie wandel en fietsroutes. Het eiland Walcheren staat natuurlijk bekend om de prachtige schonen stranden. In het seizoen is dit een zeer populaire bestemming en worden er ook allerlei leuke dingen georganiseerd. Wil je nu een leuke fietsroute langs verschillende boeren doen, dan is de Tour de boer fietsroute van de Gemeente Veere een aanrader.

Lekker spelen met vakantievriendjes, dat kan hier zeker!

Zowel binnen als buiten is er van alles te doen voor de kinderen. In het midden van de camping vind je een speeltuintje met schommel, glijbaan, hobbeldieren. Verspreid over de camping liggen diverse trampolines. Er staan allerlei skelters waar je gebruik van mag maken zodat je een rondje over de camping kunt crossen. In de overdekte ruimte vind je trampoline en een voetbaltafel. En dan de favoriet bij de meeste kinderen, de overdekte ruimte met de hooibalen. Hier kun je klimmen, klauteren en vooral veel lol maken met elkaar. Het is zelfs zo dat in de schoolvakanties alleen gezinnen met kinderen hier mogen overnachten. Zo weet je als ouders zeker dat er altijd andere kinderen aanwezig zijn waar je kinderen mee kunnen spelen. In het seizoen worden ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals zeephelling, knutselen, speurtocht en broodjes roosteren op het kampvuur. Er is zelfs een pannenkoekenfeest… wat dat precies inhoud moet je zelf maar eens ontdekken tijdens je verblijf op Minicamping de Vlaschaard

Beestenboel

Ook dierenliefhebbers zijn hier van harte welkom. Je mag je eigen trouwe viervoeter meenemen, zodat je deze lekker mee kan nemen naar het strand. Want welke hond wil er nu niet lekker rennen op het strand? Heb je zelf geen huisdieren of neem je deze liever niet mee ook dan zijn er nog genoeg dieren om je heen! Zo lopen er diversen poezen rond, de erfhond …. . Er staan pony’s en ezeltjes die het fijn vinden om geborsteld te worden. Ook lopen er diverse bokjes rond. Kortom, aan dieren geen gebrek.

Ontbijt op bed… in je tent

Ja, je leest het goed! Hier bij Minicamping de Vlaschaard hebben ze zelfs ontbijtservice. Alsof je in een b&b of hotel verblijft, maar dan gewoon lekker in je eigen tent/caravan of camper. Laat jezelf verwennen met een heerlijk uitgebreid vers en gezond ontbijt van Mirjam.

Op vrijdag en zaterdag hebben ze friet en snackservice. Je kunt het zelfs zo regelen dat als je op vrijdag aankomt, de frietjes bij je tent afgegeven worden. Hoe fijn is dat? Dan kan je vakantie in Zeeland écht beginnen.

Ook zijn er in de omgeving van Middelburg allerlei leuke boerderijwinkels te vinden waar je boodschappen kunt doen, om lekker op de camping van te genieten. Voor een dagje uit bij de boer ben je in Zeeland ook aan het juiste adres. Van alpaca wandeling, pluktuinen, speelboerderijen etc. Jan en Mirjam hebben genoeg tips voor je waar je tijdens je vakantie terecht kunt want vervelen zul je hier zeker niet gaan doen!

Enthousiast geworden? Neem zeker eens een kijkje op de website van Minicamping de Vlaschaard om te kijken of er nog een plekje beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Middelburg op Wikipedia.