Boerderijen in de categorie

SVR-campings

Voordelig kamperen bij de boer bij een SVR-camping?

Genieten van de sfeer op een échte SVR-boerencamping? Een SVR-camping (Stichting Vrije Recreatie) is een boerencamping waar je voordelig kunt overnachten met je eigen tent, caravan of camper. Zoekdeboer zet de SVR-campings voor jou op een rij.

Kamperen met je eigen een caravan, tent of camper

Bij een SVR-camping neem je je eigen tent, caravan of camper mee. Kamperen op een minicamping bij de boer of liever op een grote camping met veel faciliteiten zoals een dierenweide, zwembad, speeltuin, binnenruimte etc.? Het kan allemaal! Er zijn zelfs SVR-campings aan het water. Er is keuze genoeg voor iedereen!

SVR-camping om tot rust te komen

Rust, ruimte en privacy. Dat is wat veel mensen zoeken en krijgen bij een SVR-camping. Heerlijk even een boek lezen voor je eigen tent, caravan of camper, terwijl de vogeltjes fluiten. Genieten van een wijds uitzicht. Niks moet, alles mag. Een vakantie om echt even tot rust te komen.

SVR-camping is een feestje voor kinderen!

Voor kinderen is kamperen op de boerderij echt een feestje! Ze kunnen er lekker hun eigen gangetje gaan. Even kijken hoe de koeien worden gemolken. Misschien mag jij wel een ritje maken op de rug van een lieve pony of meerijden met de boer op zijn tractor. Geef jij liever de kalfjes melk? Wie weet ben jij aanwezig bij de geboorte van een kalfje, veultje of een lammetje. Dan ben je dus echt een bofkont, want hoe vaak maak je dat nou mee?!

Goedkoop kamperen bij de boer

Waarom kamperen bij een SVR-camping? Niet alleen voor het plezier ga je naar een SVR-camping, maar ook voor de mooie tarieven! Zo betaalt een kamperend echtpaar dat lid is van SVR maximaal € 20,- voor een overnachting*. Bij de boer is het leuk én het is ook nog mogelijk om goedkoop te kamperen.

Altijd wel een boerencamping in de buurt

In Nederland zijn een legio boerencampings te vinden waar je gedurende het hele jaar terecht kunt. Dus er zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Wij hebben voor jou de SVR-campings op een rij gezet. *De tarieven kunnen afwijken, dus vraag vooraf altijd even de tarieven van jouw favoriete SVR-camping. Meer informatie over SVR?