Klein Koestapel

Card image cap

Putten
Gelderland

Klein Koestapel

Prijzen en boeken

Overnachten op de Veluwe in een B&B of glampingtent mét je paard

Hendrie en Jenny zijn allebei opgegroeid tussen de dieren, inmiddels zijn ze drie kinderen rijker en wilde ze toch wel graag van een woning in het dorp weer terug naar de boerderij met ruimte en dieren om zich heen. Hun droom was om Klein Koestapel, het bedrijf van haar ouders in Putten over te nemen. Zo’n mooie plek in Gelderland met potentie was voor hun meteen duidelijk, dat moet je delen met lieve en fijne mensen die daar ook van kunnen genieten. Inmiddels zijn ze bezig met het creëren van een prachtige B&B en glampingplaats. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd want vanaf juni 2023 kun je hier overnachten in de spiksplinternieuwe B&B. Naast de B&B hebben ze ook glamping tenten waar je in kunt blijven slapen. Alle vier de glampingtenten zijn voorzien van privé-sanitair. Er is zelfs een verwarming om het tijdens de koude dagen wat aangenamer te maken. Hoe luxe wil je het hebben?

Dat wordt genieten van deze spiksplinternieuwe B&B

De oude koeienstal is omgebouwd tot B&B. De ruimtes zijn zeer stijlvol ingericht. Zo heb je in de hooikamer die geschikt is voor 2 volwassenen (met eventueel campingbedje) een prachtig fotobehang van IJslanders, die liepen hier vroeger altijd al. In de stalkamer hangt een mooie poster van een Schotse Hooglander. Beide kamers zijn voorzien van een keukentje en eigen sanitair. De kamers zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. En op een goed ontbijt kun je rekenen, want die maken Hendrie en Jenny zelf voor je klaar. Een lekker lokaal ontbijtje om je mee in de watten te leggen.

De bedden zijn al opgemaakt als jij aankomt en de handdoeken liggen al klaar. Je hoeft dit dus allemaal niet zelf te regelen. Je kunt gewoon meteen beginnen met genieten van je verblijf! Als je in de B&B staat heb je uitzicht middels grote ramen op het weiland. Zo mooi en weids. Wauw! 

Glamping vakantie met het hele gezin op de Veluwe

Wil je liever luxe kamperen? Of ben je met meerdere personen? Dan zijn hiervoor de vier glampingtenten zeer geschikt. Allen voorzien van privé sanitair. Ze hebben een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met stapelbed en bedstee voor 2 personen. Een knus keukentje met koelkast, fornuis en magnetron, zodat je ook zelf een maaltijd op tafel kunt zetten. Een grote eettafel voor 6 personen en een gezellig zithoekje. Ook kun je lekker buiten zitten op de vlonder aan de picknicktafel of een drankje nuttigen in de heerlijke lounges stoelen.

Ook je paard is van harte welkom op dit prachtige landgoed

Goed nieuws voor paardenliefhebbers, want dit landgoed ligt niet alleen aan diverse prachtige ruiterroutes, je mag hier ook je eigen paard stallen! Ze hebben namelijk naast de overnachtingsmogelijkheden ook een paardenpension. Als jij hier overnacht, slaapt je paard hier ook. Gezellig met je paardenvrienden een weekend weg om te genieten van De Veluwe. Dat kan hier! Er is een weide, rijbak en er zijn diverse stallen. Je zadel, hoofdstel etc. kun je veilig opbergen.

In de omgeving zijn zoveel mooie fiets en wandelroutes te volgen. Hendrie en Jenny weten hier maar al te goed de weg en delen de tips graag met je! Klein Koestapel is lid van SVR- campings

Enthousiast geworden over deze leuke locatie? Bekijk dan hier of er nog een plekje beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Putten op Wikipedia.

Card image cap

Putten
Gelderland

Klein Koestapel

Prijzen en boeken