Op ons Boerenerf

Card image cap

Lemelerveld
Overijssel

Op ons Boerenerf

Prijzen en boeken

Genieten van het boerenleven tijdens een dagje uit of vakantie

In het Overijsselse dorpje Lemelerveld ligt het melkveebedrijf van familie de Vos. Naast het runnen van deze melkveeboerderij ontvangen ze ook met veel enthousiasme in het seizoen hun gasten. Er is dan namelijk van alles te doen! Op ons Boerenerf is het adres voor een dagje uit met je familie, gezin of vrienden. Én het is een sfeervolle SVR-camping waar je terecht kunt met je eigen kampeermiddel met kinderen maar ook met z’n tweetjes. Waarschijnlijk denk je nu, dat is toch bijna niet combineren op één veld. Dat klopt maar daar heeft familie de Vos iets op bedacht. Ze hebben de gehele camping opgedeeld in vier verschillende velden. Én voor wie graag wat meer luxe wil, zijn er ook nog 3 luxe rolstoelvriendelijke safaritenten. Kortom voor ieder wat wils.

Dagje uit bij Op ons Boerenerf

Ook als je niet verblijft op de SVR-camping ben je hier van harte welkom! Zodra het maïs hoog genoeg is kun je je lol op in het maïsdoolhof van maar liefst 8 voetbalvelden groot. Het is niet alleen een doolhof maar er zit ook een leuke speuropdracht in verwerkt. Dit belooft een erg leuke en spannende middag te gaan worden! Weet jij de kluis te kraken? Voor de echte stoere kids onder ons wordt er in september een spannende spooktocht georganiseerd. Grr…. Griezelen.

Wil je graag een bezoekje brengen aan de boerderij? Dan is de Boer’n Xpeditie iets voor jou! Je loopt op eigen gelegenheid over de boerderij. Kinderen krijgen een boerenpaspoort zodat ze op spelenderwijze toch heel veel meekrijgen over het reilen en zeilen op de boerderij. Je krijgt allerlei opdrachten en andere leuke activiteiten. De Boer’n Xpeditie is ook goed te combineren met het maïsdoolhof. Zo ben je er toch lekker een hele ochtend of middag tussen uit. En wie weet wordt er tijdens de expeditie wel een kalfje geboren!  

Wil je deze activiteiten graag doen tijdens je kinderfeestje? Dat kan natuurlijk ook!

Vind je het zo gezellig op de boerderij? Dan blijf je er toch gewoon lekker slapen! Je kunt hier met je eigen kampeermiddel overnachten maar ook in één van de luxe safaritenten.

Kamperen bij de boer op het Kidsveld

Dit veld heeft niet zoveel uitleg nodig. Want hier zie je de kinderen al lekker rondrennen en genieten in de zandbank en spelen op het speeltoestel. Op het veld is ook een grote vuurplaats waar je gezellig met de papa’s en mama’s een vuurtje mag stoken en marshmallows kunt roosteren. En voor wie het leuk vindt om te BBQ-en op open vuur kan beginnen. Op het kidsveld staan 2 safaritenten. De safaritenten zijn ruim opgezet, lekker luxe met een eigen badkamer en rolstoelvriendelijk. Dus ook zonder kampeermiddel kun je meegenieten van dit leuke veld.

Kamperen bij de boer met uitzicht op de prachtige landerijen

Het veld Bergzicht is ook geschikt voor tenten, caravans en campers, maar bevindt zich aan de andere kant van de SVR-camping. Het veld heeft vrij uitzicht over de landerijen, met op de achtergrond de Lemelerberg en de Archemerberg. Op Bergzicht staat ook de 5-persoons luxe Boer’n Safaritent.

Kamperen bij de boer in de Sequoia tuin 

Op zoek naar een vakantie met wat meer rust en privacy? In de Sequoia tuin bevinden zich ruime staanplaatsen, een prachtige sequoia-boom en een grote bloemenpracht. De sequoia tuin is het rustigste veld van Op ons Boerenerf. Nu is het natuurlijk nooit echt stil op een melkveebedrijf er is altijd wel gezellige bedrijvigheid. Op dit veld ligt wel de focus op het genieten van een lekker boek of gewoon simpelweg genieten van het zonnetje en de vogeltjes die fluiten.

Kindvriendelijke camping

Op ons Boerenerf is een zeer kindvriendelijke camping. Kinderen mogen de boerin meehelpen met de kalfjes verzorgen en een fles melk geven, van dichtbij een kalvergeboorte meemaken en andere kleine klusjes. Er is een grote zandbak met een speeltoestel, een stroberg met een glijbaan. Er zijn ook een heleboel skelters aanwezig waar je op rond kunt crossen over het erf.

Ook als het regent is het hier leuk!

Je hebt hier op de boerderij altijd wel een dak boven je hoofd dus ook al is het weer wat minder, is het hier leuk! Er is een binnenplaats met heel veel stro en een glijbaan. Favoriet bij de kinderen! De kans is trouwens groot dat ze hier niet alleen maar zijn op het moment dat het regent want óók zonder regen is het hier leuk.

Enthousiast geworden over Op ons Boerenerf? Bekijk dan of er nog een plekje beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Lemelerveld op Wikipedia.

Card image cap

Lemelerveld
Overijssel

Op ons Boerenerf

Prijzen en boeken