BoerenBed Hoeve Meijer

Card image cap

Harskamp
Gelderland

BoerenBed Hoeve Meijer

Prijzen en boeken

Luxe kamperen op de boerderij op de Veluwe

Grenzend aan Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt BoerenBed Hoeve Meijer. Deze authentieke melkveehouderij ligt te midden van de karakteristieke Veluwse zandpaden en heidegebieden, op een klein uurtje rijden vanaf Utrecht. Hoeve Meijer is door onze klanten de best gewaardeerde BoerenBed boerderij en heeft het hoogst aantal terugkerende bezoekers! Logisch, want Jenny en Frits leggen je graag in de watten. Kom snel genieten en ontdek het echte boerderij leven bij Hoeve Meijer..

Boer Frits melkt elke dag in de zogeheten “grupstal”, één keer in de ochtend en één keer in de avond. Het melken gaat hier nog op authentieke wijze; zonder melkrobots. Boer Frits is erg blij als je een handje komt helpen met het voeren van de koeien. De boer vindt het schitterend om je alles te vertellen over het leven op BoerenBed Hoeve Meijer, en zal je dan ook graag laten zien hoe je een koe melkt. Er is altijd genoeg te beleven op deze boerderij! Als je wilt mag je natuurlijk ook altijd meehelpen met het voeren van de andere dieren. Zo zijn er naast de koeien twee altijd vrolijke varkens die heel blij naar je toe komen rennen als je iets te eten voor ze hebt.

boerenbed-hoeve-de-meijer

Knuffelen in de knuffelschuur

Hiernaast kun je de hele dag knuffelen in de knuffelschuur met konijnen, cavia’s en kippen. Ook worden er bijna elk jaar wel schattige kittens geboren. De cavia’s worden gefokt door Boer Frits, hij doet dit al enkele jaren met veel plezier. In het kippenhok kunnen jullie een vers eitje rapen. Op deze boerderij houden ze verschillende koeienrassen, welke in de lente en zomer dag en nacht buiten lopen, en enkel de stal in gaan om gemolken te worden.

Doordat er geen grote machines aanwezig zijn is het boerenleven hier perfect van dichtbij te zien en te beleven. Hierdoor en doordat er geen water dicht bij de boerderij is, is Hoeve Meijer voor kinderen een hele veilige omgeving.

Een paradijs voor kinderen!

Aangezien bijna alle tenten uitkijken over de centrale speelweide is het gemakkelijk om de hele familie in de gaten te houden, maar tegelijkertijd ook zelf te genieten van de rust en omgeving. Deze speelweide is een waar paradijs voor kinderen! Inclusief hele grote zandbak, ouderwetse waterpomp en heel veel emmers en teiltjes voor urenlang waterplezier. Heerlijk om af te koelen op een warme zomerdag. Voor de koudere dagen is er een trampoline en zijn er genoeg skelters!

boerenbed-hoeve-meijer-luxe-kamperen-speeltuin

Als dit nog niet genoeg is, doet Boer Frits ook regelmatig een rondje op de trekker met de kinderen. De Tenten hebben veel privacy. Frits en Jenny zijn enorm gastvrij en hebben alles tot in de puntjes verzorgd, ze hebben gevoel voor stijl en detail wat zeker terug is te zien in de gemeenschappelijke doucheruimte en het boerderijwinkeltje.

Leuke dingen om te doen vlakbij Otterlo

Vlakbij Otterlo bevindt zich het Kröller Müller museum en de ingang naar “Nationaal Park de Hoge Veluwe”. Het park en het kleurrijke landschap met landweggetjes en bossen is ideaal voor fietsers en wandelaars! Je kunt altijd gratis gebruik maken van de witte fietsen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook voor de zwemliefhebbers zijn er genoeg mogelijkheden. Op drie kilometer afstand is er een meer met natuurwater en in het bos bij Lunteren op 10 kilometer afstand vind je een echt bosbad. Ten slotte vind je op 20 kilometer van de boerderij, via de lokale weg binnendoor, de Apenheul, Burgers’ Zoo, Het Nederlands Openluchtmuseum en speeltuin de Julianatoren.

Nog veel meer informatie over Harskamp op Wikipedia.

Card image cap

Harskamp
Gelderland

BoerenBed Hoeve Meijer

Prijzen en boeken