Camperplaats Op De Akkers

Card image cap

Zuid-Scharwoude
Noord-Holland

Camperplaats Op De Akkers

Prijzen en boeken

Geniet van het uitzicht op de akkers!

In het kleine gezellige dorpje Zuid-Scharwoude, ten noorden van Alkmaar in Noord-Holland ligt het boerenbedrijf van Daphne en Joost. Hier zorgen ze dagelijks voor het jongvee én dat hun gasten genieten van een heerlijke vakantie. Of dit nu is met je eigen camper op de camperplaats of in één van de PODS. Een fijne vakantie op een mooie plek moet het zeker gaan worden!

Kamperen met je eigen camper in Noord-Holland, óók in de winter!

Dat kan sinds kort bij Camperplaats Op De Akkers. Een mooie plek met 17 aantal verharde camperplaatsen. De camperplaats heeft het afgelopen jaar steeds meer vorm gekregen. Ze hebben een gezellige overdekte afwasplaats gecreëerd, zodat je lekker in het avondzonnetje de afwas kunt doen. Er is een sanitair gebouw met warme douche en toilet dat ook in de winter gebruikt kan worden, want je kunt hier dus ook gewoon het hele jaar door overnachten!

Over het hele erf vind je gezellige bloemetjes, er is een boomsingel gepland, dat heeft nog even tijd nodig om te groeien maar de vogeltjes zijn er nu al blij mee!

De camperplaatsen zijn allemaal voorzien van stroom en er is wifi aanwezig. Er is een afstort voor grijs en zwart water, loosplek voor een cassette toilet, een tappunt voor drinkwater. Dit alles in combinatie met het boerenerf maakt dat het een ideale plek is om te verblijven met je eigen camper of in een pod… daarover zo meer!

Gewoon lekker bij de boer met rust en ruimte om je heen.

Honden zijn ook welkom

Wil je graag je trouwe viervoeter meenemen? Geen probleem, als je deze aangelijnd houdt en zorgt dat de poep opgeruimd wordt, want de koeien kunnen ziek worden van hondenpoep dan zijn ze van harte welkom!

Overnachten in POD Lola of POD Gijtje

Heb je zelf geen camper maar wil je wel heel graag op deze prachtige plek overnachten? Dan is POD Lola of POD Gijtje wat voor jou! Een POD is een trekkershut waarin je kunt overnachten. Gewoon lekker op het boerenerf. Het voordeel van de POD is dat je niet alles mee hoeft te nemen en dat deze ook geïsoleerd is. De POD is voorzien van een bed, keukentje en toilet. In de sanitair ruimte kun je douchen. De trekkershut is perfect als stop tijdens je fiets-of wandelroute, want die zijn er genoeg in de buurt! Maar ook voor een weekendje of weekje er tussenuit. In de omgeving is hier zoveel te ontdekken! De POD is geschikt voor 2 personen. In de trekkershutten zijn geen huisdieren toegestaan.

Tip: zijn je vrienden/kennissen toe aan een weekendje weg? Geef ze een gezellig weekendje weg in één van de PODS, een keer wat anders dan een bos bloemen!

Wil je tijdens je vakantie ook een keer een bezoekje brengen aan de boerderij of mee op de trekker? Dat kan, Boer Joost legt het je allemaal graag uit hoe een dag op de boerderij eruit ziet.

Benieuwd of er nog een plekje beschikbaar is op Camperplaats Op De Akkers? Breng dan zeker even een bezoek aan de website, of mail of app gewoon even met Daphne of Joost.

Nog veel meer informatie over Zuid-Scharwoude op Wikipedia.

Card image cap

Zuid-Scharwoude
Noord-Holland

Camperplaats Op De Akkers

Prijzen en boeken