BoerenBed Hoeve Brugge

Card image cap

Zedelgem

BoerenBed Hoeve Brugge

Prijzen en boeken

Nostalgisch overnachten op het platteland in West-Vlaanderen Bij BoerenBed Hoeve Brugge

Een boerderij met koeien maar ook heel veel andere dieren! Samen met boer Sam mogen de kinderen elke ochtend de dieren voederen en voor wie durft mag ook op pony Moly rijden.

In België, vlakbij Brugge, ligt Hoeve Brugge. Hoeve Brugge is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. De familie Verhegge heet jullie graag welkom!

hoeve-brugge-boerenbed-paard
hoeve-brugge-boerenbed-kalf

Hoeve Brugge is de perfecte locatie voor jong en oud. Ze hebben hier koeien, maar ook een heleboel andere boerderijdieren. Er worden tevens verschillende landbouwgewassen verbouwd. Samen met boer Sam mogen de kinderen elke ochtend de dieren voederen. Ook mogen de kinderen een ponyritje maken op pony Molly (ter plaatse te reserveren voor een klein bedrag) of simpelweg genieten van deze rustige omgeving met veel speelgelegenheden. Een andere leuke activiteit is met een bootje varen. En dan hebben we het nog niet eens over het interactieve Pierlapad met creatieve doe-opdrachten, het maïsdoolhof of de boerengolf!

hoeve-brugge-boerenbed-ezel
boerderijvakantie-boerenbed-hoeve-de-pippert6

Leuke dingen om te doen vlakbij Brugge

Hoeve Brugge is gelegen op kleine afstand van Brugge en de kust en ligt in een bosrijke omgeving. Het is een perfecte startplaats voor wandel- en fietsroutes. Het bezoeken waard zijn o.a. het Kasteel van Loppem (met doolhof) en het Tillegembos. Het Boudewijn Seapark (met dolfijnen!) en Subtropisch Zwemparadijs Lago Sint Andries vind je beide op slechts 5 minuten rijden van de boerderij. En uiteraard moeten jullie een dagje naar Brugge, dit is maar 10 minuten rijden! De historische stad heeft veel cultureel erfgoed en staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla. Je kunt hier heerlijke chocoladeproducten kopen van meer dan vijftig lokale chocolatiers!

Nog veel meer informatie over Zedelgem op Wikipedia.

Sfeerimpressie

Andere boerderijen in de provincie

Er zijn geen andere boerderijen gevonden in deze regio

Card image cap

Zedelgem

BoerenBed Hoeve Brugge

Prijzen en boeken