BoerenBed ‘t Boshuis

Card image cap

Vierakker
Gelderland

BoerenBed ‘t Boshuis

Prijzen en boeken

Wandelen met een ezel en relaxen in de sauna

BoerenBed ‘t Boshuis is een kleinschalig fruitteeltbedrijf in Vierakker in de gemeente Bronckhorst. ‘t Boshuis is rond 1650 opgericht, oorspronkelijk als dorsschuur voor het kasteel Hackfort. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Daar mag je zelf je eigen groentes plukken, mits dit uiteraard volgroeid is. Een potje Boerengolf spelen, fietsen of wandelen met dieren: bij ‘t Boshuis kan het allemaal!

boerenbed-het-boshuis
Prachtig stapelbed toch?

Meehelpen op de boerderij

Bij BoerenBed ‘t Boshuis geniet je vanuit een comfortabele tent van rust en ruimte. Ook kun je na een lange boswandeling in het groen genieten van een welverdiend saunabezoek(!) óp de boerderij.

Kinderen vermaken zich hier natuurlijk uitstekend doordat ze lekker met de boerderijdieren mogen spelen. Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen mogen helpen om de dieren te voeren of met een ezel wandelen. Een keer wat anders dan wandelen met een hond.

boerenbed--het-boshuis
Echt even relaxen in de sauna

Leuke dingen om te doen vlakbij Zutphen

BoerenBed ’t Boshuis is gelegen op slechts 7 km van hanzestad Zutphen, hier kun je uiteraard uitgebreid shoppen maar er worden hier ook wandelingen georganiseerd langs de historische gebouwen. Of bezoek in Zutphen op donderdagmorgen en zaterdag de gehele dag de biologische weekmarkt. Ook kun je in Zuthpen een tochtje maken met een fluisterboot! BoerenBed ‘t Boshuis ligt tevens uitermate gunstig voor het maken van wandelingen. Gelegen aan de bosrand ben je voor het maken van een boswandeling dichtbij huis. Je kunt ook de wandelroute Hackfort (12 of 15 km) volgen langs Kasteel Hackfort, waar op zaterdag, mits voldoende water, de watermolen draait. Ook kan men hier de de Ockhorstroute lopen, deze afstand is circa 8 km. Deze route is door Landschapsbeheer Gelderland en de Postcodeloterij uitgeroepen tot het mooiste ommetje van Gelderland!

Nog veel meer informatie over Vierakker op Wikipedia.

Card image cap

Vierakker
Gelderland

BoerenBed ‘t Boshuis

Prijzen en boeken