Longerhouw

B&B Stay&Ko

Moderne bed&breakfast met een heerlijk weids uitzicht

In het dorpje Longerhouw ligt de romantische B&B Stay&Ko van Marije. Deze b&b is vrij recent gebouwd namelijk in 2018. Als je de kamers bekijkt zie je dat ze één belangrijk doel voor ogen hebben. Namelijk de gasten in de watten leggen! In de ruime kamer en suite staat een groot tweepersoonsbed van 1.60 voorzien van mooi beddengoed. Er is een badkamer met inloopdouche waar een set handdoeken klaarligt. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je kleding te wassen en te drogen. Hoe ideaal is dat?

Naast deze kamer mag je tijdens je verblijf ook gebruik maken van de gezamenlijke moderne leefkeuken. Je kunt hier als gast gratis koffie, cappuccino en thee drinken. De keuken is voorzien van een koelkast en magnetron waar je gebruik van mag maken. Vanuit de leefkeuken heb je doormiddel van een grote glazen schuifpui uitzicht over de prachtige tuin. Wat een plaatje, zo mooi!

Perfecte locatie als je Friesland wil ontdekken

B&B Stay&Ko ligt in het dorpje Longerhouw 500 meter van de 11-stedenroute af. Dit is dus een perfecte uitvalsbasis als je deze wil fietsen. Naast de 11-stedenroute zijn er ook heel veel andere fietsroutes in de omgeving. Je kijkt je ogen uit in het mooie Friesland! Gastvrouw Marije heeft genoeg tips voor je.

Romantisch momentje in de tuin

Rondom de woning en de boerderij ligt een grote tuin, er is dus altijd wel een plekje te vinden om even lekker in het zonnetje te gaan zitten met een kopje koffie, of een glaasje wijn voor de liefhebbers. Even een momentje om te genieten van deze bijzondere plek. Ook is er aan de voorkant van de B&B een knus privé zitje.

Uitgebreid smullen van een heerlijk ontbijt

Wat er nu zo bijzonder is aan het ontbijt, zal ik je niet vertellen. Dat moet je maar gewoon zelf ervaren, maar als je de recensies leest zie je dat Marije ook in het ontbijt goed voor haar gasten uitpakt!

Rondje over de boerderij

Door het geloei van de koeien en de mooie zwaluwen die rondvliegen over het erf, weet je dat je op de boerderij bent. Hoe een dagje op de boerderij eraan toe gaat, kom je pas achter als Marije je meeneemt naar de boerderij en je alles vertelt over het reilen en zeilen op de boerderij. Zo pik je ook nog wat mee van de boerderij.

Winkelen en shoppen

B&B Stay&Ko ligt gelegen in het westen van Friesland, 4 km vanaf Bolsward en 7 km vanaf het toeristische dorpje Makkum. In Makkum en Bolsward zijn veel leuke restaurants en winkeltjes te vinden.

Enthousiast geworden over deze leuke b&b in Friesland? Bekijk hier of de kamer nog beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Longerhouw op Wikipedia.

Longerhouw

B&B Stay&Ko