Boerderijwinkel Lizette

Card image cap

Sint Joost
Limburg

Boerderijwinkel Lizette

Naar de website

Al 20 jaar een begrip in Sint Joost

Boerderijwinkel Lizette is al 20 jaar een vertrouwde winkel voor ambachtelijke boerderijproducten. Niet gek dat iedereen in de omgeving deze boerderijwinkel Sint Joost kent. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel! Zo geven ze graag tips over de producten die je koopt en inspireren ze je graag met verschillende recepten. Ook is er tijd voor een gezellig praatje!
De basis van Boerderijwinkel Lizette in Sint Joost is in 1994 gelegd. Toen zijn Eric en Lizette gestart met het telen van bloembool en prei op kleine schaal. Als snel werd het assortiment uitgebreid met diverse producten van collega boeren. Altijd hebben ze de focus gehad op het principe eigen producten verkopen en aanvullen met producten uit de omgeving. In 2019 is de winkel volledig verbouwd en heeft de winkel een grote upgrade gekregen. Nog steeds verkopen ze prei en bloemkool maar het assortiment is flink uitgebreid. Het assortiment bestaat nu uit rabarber, diverse koolsoorten, aardappelen, eieren, fruit, groenten, brood, banket, salades, maaltijd en nog verschillende streekproducten.

boerderijwinkel_lizette_006

Cadeaupakketten

Op zoek naar een origineel pakket, smaakvol cadeau of lekkere delicatesse uit de regio? In de boerderijwinkel staan al een aantal pakketjes leuk in gepakt klaar, waar jij iemand mee kunt verrassen. Liever zelf pakketje samen stellen met verschillende streekproducten? Ze helpen je graag!

Kant-en-klaar maaltijden

Geen tijd of zin om uitgebreid te koken, maar wil je wel gezond eten? Kies dan voor gemakkelijke kant en klare maaltijd. Elke dag worden er verse maaltijden bereid, zoals stamppotten, salades en soepen. Soms ook wel eens fijn om niet te koken!

Brood & banket

Als je de winkel binnen stapt komt de heerlijk lucht van de broodafdeling je tegemoet! Verse boterhammen of een lekker knapperig broodje. Benieuwd of jij een lekker stukje vlaai voor bij de koffie kunt laten staan! Boerderijwinkel Lizette beschikt namelijk over een eigen broodafdeling waar dagvers brood en gebak van Echte Bakker Dieteren uit Maasbracht wordt verkocht.

Openingstijden

De openingstijden van de boerderijwinkel: Maandag 10:00 – 17:30 uur Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur Woensdag: 08:30 – 17:30 uur Donderdag: 08:30 – 17:30 uur Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur Zaterdag: 08:00 – 16:00 uur Zondag: Gesloten

Nog veel meer informatie over Sint Joost op Wikipedia.

Card image cap

Sint Joost
Limburg

Boerderijwinkel Lizette

Naar de website