Boerderijen in

Limburg

Bezoek een boerderijwinkel, ga logeren bij de boer of geniet van een dagje uit bij de boer in Limburg!

In Limburg zijn superveel leuke boerderijen te vinden. Zoek je een boerderijwinkel of een leuke activiteit of wil je graag overnachten bij de boer in Limburg? Kijk dan eens wat deze provincie te bieden heeft.

Bijzonder in Limburg

Je eigen fruit plukken, luxe overnachten in een glampingtent, een dagje uit of een vergadering bij de blauwe bessen boerderij.

De grootste steden van Limburg

De hoofdstad van Limburg is Maastricht. De 5 grote steden van Limburg zijn Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen en Roermond. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Limburg ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, logeerboerderijen, alpacaboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc. Limburg staat bekend om de volgende bezienswaardigheden: Kasteelrunïes en fluweelgrotten in Valkenburg, rodelbaan, Kasteeltuin Arcen, Het Vrijthof. Meer over Maastricht

Een dagje uit bij de boer in Limburg?

Ga dan eens zelf fruit plukken of bloemen plukken. Het is namelijk superleuk om je eigen fruit te plukken bij een fruitboerderij. In Limburg zijn diverse boerderijlocaties waar jij terecht kunt om fruit of bloemen te plukken. Naast genieten van het verse fruit, kun je er thuis bijvoorbeeld ook nog een taart, jam of een smoothie van maken. En behalve fruit kun je natuurlijk ook nog bloemen gaan plukken en thuiskomen met een geurig veldboeket om je huis mee op te fleuren. Veel boerderijen hebben tegenwoordig namelijk een pluktuin. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer leuke uitjes bij de boer in Limburg te doen! Van een rondleiding, lammetjes knuffelen, koeien knuffelen tot aan wandelen met een alpaca. Krijg jij geen genoeg van al die leuke uitjes? Blijf dan eens slapen bij de boer. Je kunt er zelfs romantisch overnachten!

Logeren bij de boer in Limburg

Overnachten bij de boer is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een romantisch onderonsje. Maar je zult versteld staan wat een unieke, knusse en romantische accommodaties er te vinden zijn op de boerderij. Dus heb je iets speciaals te vieren? Wil je je partner misschien verrassen met een huwelijksaanzoek? Of zijn jullie gewoon toe aan wat quality time met zijn twee? Ga dan romantisch overnachten bij de boer! Je hebt locaties waar je kunt overnachten waar je je weekendtas in de kruiwagen legt op weg naar een tent, maar er zijn ook zeer stijlvolle boerderijlocaties waar je meer dan welkom bent met een trendy cabinekoffer.  Wil jij overnachten bij de boer in Limburg? Laat je dan inspireren op deze pagina en zoek uit wat het beste bij jou past!

Kopen bij boer in Limburg

In Limburg zijn ontzettend veel mooie boerderijen die een boerderijwinkel hebben of producten aan huis verkopen. In een boerderijwinkel vind je producten die je nergens anders kunt vinden, zoals verse groenten, fruit, kaas, zuivel en eieren. Tijdens je vakantie boodschappen doen bij de boer kan natuurlijk ook met dit overzicht van boerderijwinkels in Limburg kun je makkelijk kijken welke boerderijwinkel er bij jou in de buurt zit.