Boerderijen in de categorie

Kinderopvang

kinderen lekker buiten, ze genieten van de ruimte om zich heen. Kinderen die rondrijden met een stoere speeltractor, springen in de plassen, hutten bouwen met grote takken, etc. Lekker buiten!

De boer roept: ‘Trek de overalletjes en de laarsjes maar aan, want we gaan de dieren verzorgen’.  Kinderen leren van alles over de dieren. Wat voor geluid maken de dieren, wat eten ze, wat vinden ze fijn en wat vinden ze niet fijn? Spelenderwijs leren ze dus heel veel tijdens een dag op een agrarische kinderopvang.

Moestuin op een agrarische kinderopvang

Samen in de moestuin groente oogsten en daarna buiten een vuurtje maken en heerlijke soep bereiden. De complete beleving zorgt ervoor dat alle kinderen écht genieten van de zelf gemaakte groentesoep. Gegarandeerd dat je de vraag thuis krijgt: ‘mama, wil jij ook van die lekkere soep maken die we bij de opvang ook zelf hebben gemaakt?’.

Van al dat spelen bij een agrarische kinderopvang worden de kinderen wel een beetje moe. Tijd voor een lekker middagdutje. Er zijn binnen slaapplekken, maar voor de kinderen die het prettig vinden zijn er ook vaak buiten slaapplekken bij een agrarische kinderopvang. In slaap vallen op het gezang van de vogeltjes die rondvliegen op de boerderij. Slaap lekker!

Krijgen je kinderen geen genoeg van het boerenleven? Bezoek dan samen met je kinderen één van de leuke boerderijuitjes bij jou in de buurt