Pasen bij FarmCamps

Het is alweer even geleden. Maar oh wat was dit leuk!

Pasen? Dat vier je natuurlijk ook gewoon op de boerderij! Dit weekend (2 mei 2022) gaan wij luxe kamperen in een Barntent bij FarmCamps Op Flakkee. Naast alle leuke activiteiten die standaard al te doen zijn op de boerderij zijn er nu ook extra Paasactiviteiten. Wij hebben er zin in!

Exclusieve korting via Zoekdeboer 

Met de actiecode: AFFC24ZDB ontvang je 30 euro korting op je verblijf in 2024. Én de huur van de kinderoveralletjes zijn gratis.

FarmCamps Paasontbijt

Wakker worden van loeiende koeien, heerlijk. Als dat geen fijn Paasweekend is?! Wij hebben een mooie volle krat gekregen met allerlei heerlijke dingen waar we van mogen gaan genieten. Van croissantjes, broodjes, eitjes, sap tot aan Paasstol. Hier gaan we van smullen.

farmcamps-ontbijt-pasen

Een cadeautje voor de kinderen

In het grote Paaspakket zit óók nog een cadeautje voor de kinderen. Een verfset waar ze de eieren mee kunnen schilderen. Maar we zijn op de boerderij, dus de kinderen weten niet hoe snel ze na het ontbijt weer naar de knuffelschuur moeten. Ach, laat maar gaan. Het is vakantie! Heerlijk toch dat het kan. Thuis ren je niet zomaar na het ontbijt naar de knuffelschuur. Nadat alle dieren geknuffeld zijn, komen de kinderen aangerend. Mama, mogen we nu de eieren schilderen? Natuurlijk!

Wat een weer, we kunnen gewoon buiten zitten. Boerin Annet heeft de eieren al gekookt dus de kinderen kunnen meteen aan de slag. Mooi om te zien dat je tijdens het kamperen standaard al sneller naar buiten trekt. Gezellig op het picknickbank op ons eigen “terrasje” eieren schilderen.

Eén, twee, drie zoeken maar

En daar is dan het moment! Paaseieren zoeken op de boerderij. Wat hebben de kinderen hier naar uitgekeken! We verzamelen allemaal bij Boer Huibert en Boerin Annet. Er staat een kruiwagen klaar waar alle eieren in gedaan kunnen worden. Na een korte uitleg van boer Huibert staan alle kinderen in de starthouding om te beginnen. We tellen met z’n allen af. Eén, twee, drie zoeken maar….. en weg zijn alle kinderen. Geweldig!

farmcamps-pasen-paaseieren
farmcamps-paasweekend2

Wauw, mama kijk eens wat een grote eieren. We zoeken in de koeienstal, in de speeltuin, tussen de bomen op de tractor. Overal op de boerderij liggen eieren én er is ook een paashaas verstopt. Wie de paashaas vindt mag een foto toesturen naar FarmCamps en maakt kans op een gratis weekend naar keuze bij FarmCamps. De druk is hoog, want wie wil er nou niet nog een keer naar FarmCamps? En ja hoor, een eerlijke vinder heeft de paashaas gevonden. Inmiddels hebben alle kinderen de eieren in de kruiwagen gedaan en worden de eieren eerlijk verdeelt. Dit zullen ze niet snel vergeten.

Onze gehele reiservaring bij FarmCamps op Flakkee lees je hier.
Bekijk hier welke FarmCamps locaties er nog meer zijn.