Wildplukken en kampvuurkoken

Kampvuurlunch- of diner bij BoerenBed

Tijdens het weekend van 15 en 16 of 22 en 23 oktober komt Tim – een wildpluk-expert – langs bij BoerenBed om de leukste, lekkerste en leerzaamste gerechten samen met jullie te maken. Natuurlijk kun je bij BoerenBed altijd koken op een houten vuurtje, maar dít is echt next level koken. Laat je tijdens deze dag verbazen over alle eetbare plantjes, kruiden en bloemen die jij gewoon in het dagelijkse leven kan vinden.

Gratis workshop tijdens je BoerenBed avontuur

Onder begeleiding van wildpluk-expert Tim gaan jullie de natuur in zijn om op zoek te gaan naar eetbare planten. Tijdens de zoektocht zal je van alles te weten komen over waar je op moet letten bij het plukken van de juiste planten, welke eetbaar zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Welke plant geeft nou net het juiste bittertje of juist een lekker zoetje? Ontdek de eetbare planten die volop langs paden, velden, bossen of misschien zelfs in jouw tuin groeien.


Zorg dat je met een lege maag op pad gaat, want het leukste gedeelte is natuurlijk het proeven. Samen met Tim bereiden jullie vervolgens de lekkerste gerechten. Laat je smaakpupillen verrassen.

De workshop is inclusief bij je verblijf van 15, 16, 22 of 23 oktober en is geheel vrijblijvend. Maar uiteraard wil je dit niet missen. Een middag vol beleving en ontdekking die je voor altijd kan gebruiken in de keuken. Ga mee op pad en laat je verwonderen!