Boerderijwinkel de Blaak

Het adres voor heerlijk rundvlees, varkensvlees en kip

Boerderijwinkel de Blaak in Harskamp is het adres voor een mooi stukje vlees. Op het familiebedrijf van Van den Brink staan prachtige dikbil koeien (Belgisch Witblauwen), Verbeterd Roodbonten en Blonde d’Aquitaine. In de boerderijwinkel in Harskamp hebben ze een ruim assortiment aan rundvlees. Alle stukken vlees van hun eigen runderen wordt in de boerderijwinkel verkocht van Schnitzels, runderlappen, Rundergehakt tot aan mooie Entrecotes en T-bone Steaks. De runderen krijgen geen preventieve antibiotica en het vlees is van vrouwelijke dieren van hoge kwaliteit.

Varkensvlees koop je ook bij Boerderijwinkel de Blaak

Niet alleen rundvlees verkopen ze bij boerderijwinkel de Blaak maar ook heerlijk varkensvlees. Ze verkopen in de boerderijwinkel alle stukken vlees van het varken. Van schouderkarbonade, varkenshaas, verse worst, schnitzels tot aan spareribs. Ferdinand en Rianne vertellen je graag meer over de herkomst van de scharrelvarkens en hoe ze op de boerderij leven. Je koopt hier dus echt een mooi stuk varkensvlees van de boerderij. Het varkensvlees dat ze bij Boerderijwinkel de Blaak verkopen is gecertificeerd scharrelvarkensvlees.  De dieren krijgen de tijd om te groeien en worden gevoerd met het meest hoogwaardige voer. Ook krijgen de scharrelvarkens geen preventieve antibiotica krijgen.

Antibioticavrije Kip

Ben je op zoek naar een mooi stukje kippenvlees? Ook dan ben je bij Boerderijwinkel de Blaak aan het juiste adres. De kip komt van een boerderij uit de streek. Wil je graag meer weten hoe de dieren op de boerderij leven? Ferdinand en Rianne vertellen je graag meer over de herkomst.

Vlees voor op de BBQ van de boerderij

Gezellig een avondje BBQ-en? Bij Boerderijwinkel de Blaak hebben ze een ruim assortiment met boerderijvlees wat geschikt is voor op de BBQ. Van lekkere hamburgers tot aan grote stukken BBQ Vlees. Loop gerust eens binnen bij Boerderijwinkel de Blaak voor een mooi stukje vlees! Vinden ze leuk.

Nog veel meer informatie over Harskamp op Wikipedia.