De Heerlijkheid Leur

Voor als je wil genieten van een fijne vakantie én van heerlijkheid!

In het buitengebied van het Gelderse dorpje Leur (bij Wijchen) ligt De Heerlijkheid. Bij De Heerlijkheid kun je terecht voor een fijne vakantie met je familie of vrienden, maar ook voor heerlijkheid! In de knusse streekwinkel verkopen ze namelijk vlees van hun eigen Black Angus runderen en diverse streekproducten. Binnenkort een feestje of een andere gelegenheid om iemand te verwennen? Dan moet je ook zeker eens bij de Heerlijkheid binnenlopen want ze maken met liefde en plezier cadeau- en kerstpakketjes klaar.

Overnachten in een prachtige vakantiewoning samen met je familie of vrienden.

In het hart van het Land van Maas en Waal op de Heerlijkheid Leur staan twee stijlvolle gerestaureerde, monumentale vakantieboerderijen voor 14 en 15 personen. De ruime vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Of je nu op zoek bent naar een ideale bestemming voor je familieweek(end) of voor een vriendenweek(end)… bij De Heerlijkheid Leur zal iedereen een fijne vakantie beleven!

Er is ruimte genoeg voor iedereen, zowel binnen als buiten!

Vakantiewoning Cappelenhof beschikt over 6 ruime slaapkamers en vakantiewoning Merwerd over 7 slaapkamers. Beide woningen hebben een royale keuken en ruimte om met z’n allen te dineren. Gewoon lekker samen zijn!

Niet alleen binnen is het fijn, want ook buiten is er een terras waar je met z’n allen in het zonnetje plaats kunt nemen en voor de kinderen is er een houten speeltoestel en een veilige omheinde speelweide. In de buurt van Leur in Gelderland is genoeg te doen, dus als je er een dagje op uit wil kan dit ook. Gastheer Willen heeft allerlei leuke tips voor jullie. Kortom, je zult je hier niet snel gaan vervelen want voor jong en oud is er wat te doen!

Boerderijwinkel met heerlijke producten!

Niet alleen als je hier blijft logeren ben je hier van harte welkom maar ook als je in de buurt woont of bent, Ze hebben namelijk een sfeervolle landwinkel. In de winkel verkopen ze hun eigen rundvlees van Black Angus runderen. Black Angus rundvlees staat bekend om de unieke marmering, wat zorgt voor een heerlijke smaak en een mals stukje vlees. Het rundvlees wordt los verkocht en in complete vleespakketten. Ook zijn er speciale BBQ-pakketten. In de streekwinkel verkopen ze allerlei andere streekproducten zoals jam, kaas, walnootolie, honing en diverse bakmixen.

Geef wat heerlijkheid cadeau!

Bij Heerlijkheid Leur maken ze met liefde en plezier leuke pakketjes klaar. Geef bijvoorbeeld een uniek kerstpakket aan je medewerkers. Binnenkort een feestje? Geef wat heerlijkheid cadeau! Een keer wat anders dan een bos bloemen.

Enthousiast geworden over deze locatie? Ga eens langs in de winkel of boek je vakantie bij De Heerlijkheid in Gelderland.

Nog veel meer informatie over Leur op Wikipedia.