Hofweb

Card image cap

Biddinghuizen

Hofweb

  • Professor Zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen
  • hofweb.nl

Naar de website

Bij Hofweb bestel je wekelijks je biologische boodschappen online die ook nog eens thuisbezorgd worden .

Al sinds 2004 verzamelen ze bij Hofweb de beste biologische producten van boeren en telers en vullen dit aan met een compleet biologisch supermarkt assortiment. Van groenteboer tot melkboer, van bakker tot slager, maar ook de lekkerste vega(n) producten en kruidenierswaren. Lambertus en Peter zijn al vanaf het begin betrokken bij Hofweb. Samen met het team zorgen ze dat jij een kraakvers product in huis hebt, en de boer een eerlijke prijs krijgt. 

Ze hebben een zeer compleet aanbod met biologische streekproducten van Groente en fruit, zuivel, brood, vlees en vis, vegetarisch en veganistische producten tot aan sappen, olie, koffie en thee etc. Ook is het mogelijk om groente en fruitpakketten te bestellen

Benieuwd of Hofweb ook bij jou thuisbezorgd?

hofweb-thuisbezorgen

Voor maandag-, woensdag- of donderdagochtend 06:00 bestelt (afhankelijk van je regio en bezorgdag), daarna pas geoogst. Zo hebben onze producten de volle smaak, voedingswaarde en lange houdbaarheid van écht vers. Ons team pakt de boodschappen vervolgens met veel aandacht in, klaar voor bezorging.

Bezorgen doen ze in het grootste gedeelte van Nederland, en ze blijven groeien. Hofweb werkt alleen met eigen, vaste bezorgers, van dinsdag t/m zaterdag, afhankelijk van je regio.

Niet thuis? Laat het Hofweb weten en ze regelen het! Je kunt je boodschappen ook afhalen bij één van de afhaaladressen bij jou in de buurt.

Inmiddels leveren zo’n 50 biologische boeren door het jaar heen, afhankelijk van product en seizoen, hun prachtige producten direct aan de Hofweb.

Aangesloten biologische boeren met streekproducten bij Hofweb:

Nog veel meer informatie over Biddinghuizen op Wikipedia.

Card image cap

Biddinghuizen

Hofweb

  • Professor Zuurlaan 23, 8256 PD Biddinghuizen
  • hofweb.nl

Naar de website