Minicamping de Phlox

Kamperen bij de boer met je eigen kampeermiddel of in een safaritent in Zeeland

Niet in Koudekerke, Meliskerke, Aagtekerke, Grijpskerke maar in Biggekerke ligt deze kleinschalige boerencamping genaamd Minicamping de Phlox. Op dit mooie stuk van het eiland Walcheren runnen Johan en Miranda hun boerderij en hun camping tot in de puntjes. Ja, dat mag wel gezegd worden, want hier ziet het er netjes uit. Zelfs op de foto van bovenaf is het strak. Dit is waar Johan en Miranda echt blij van worden, hun gasten verrassen! Op deze minicamping in Zeeland kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Heb je geen eigen kampeermiddel of heb je geen zin om deze mee te nemen dan kun je ook één van de safaritenten huren. Het enige wat je hiervoor mee hoeft te nemen is je kleding, beddengoed, toiletspullen en goede zin!

Vlakbij de duinen, het strand en de bossen

Op nog geen 3 kilometer afstand van de boerderij ligt het strand. Het is een mooie route om te lopen of te fietsen. Je kunt langs de duinen doorlopen naar het strand. De camping ligt zeer centraal. Op 7km afstand van Middelburg, op 9km van Vlissingen en op 16 km van het pittoreske Veere. Tijdens je vakantie bij de boer mag een bezoekje aan Zoutelande natuurlijk ook niet ontbreken. Lekker tussen de strandpalen doorwandelen. Plaats nemen bij één van de sfeervolle strandtenten. Ook Zoutelande is erg dichtbij. Kortom een ideale vakantie als je er echt even tussenuit wil. Wil je het strand graag afwisselen met het bos? Ook dat kan hier, want In het Groen Camping de Phlox ligt op loopafstand van de bossen.

De kampeerplekken zijn ruim en liggen op mooie groene grasvelden. Er is een sanitair gebouw, gratis wifi, een wasmachine en droger. Ook je hond is van harte welkom (aangelijnd). Heb je je fietsen meegenomen? Er is een fietsenstalling, waar je je fietsen veilig en droog weg kunt zetten. Minicamping de Phlox is een In het Groen camping (Voorheen Vekabo)

Voor wie een hekel heeft aan natte voeten tijdens het kamperen is er goed nieuws! Ze hebben namelijk een goed gedraineerd grasveld en beweren zelfs dat je op dit grasveld geen natte voeten krijgt. Al is het een beetje minder dan op een normaal grasveld, is het al fijn. Je komt er maar op één manier achter. Dat is reserveren en gaan genieten van droge voeten tijdens het kamperen bij de boer. Laat je me even weten of Miranda en Johan gelijk hadden?

Ook kinderen vermaken zich hier uitstekend!

Op deze camping is het niet alleen ideaal voor volwassenen ook kinderen zullen zich hier heerlijk vermaken. Er zijn op minicamping de Phlox genoeg faciliteiten voor kinderen. Zo hebben ze een mini-kinderboerderij met kippen en konijnen. Een speeltuin met schommel en glijbaan. Er is een zandbank, tafeltennistafel, twee trampolines en er zijn ontzettend veel skelters en fietsjes, dus die hoef je niet mee te nemen. Wel zo makkelijk! En boer Johan vindt het leuk om de kinderen uit te leggen wat ze allemaal telen. Namelijk gerst, bonen, suikerbieten en kalebassen. Trouwens…. niet alleen aan kinderen hoor, ook aan volwassen voor wie dat graag wil weten.

Safaritenten voor extra comfort

Heb je liever dat de tent voor jou al klaar staat? Dan is het mogelijk om de 2-persoons of 5-persoons safaritent te huren. In deze tent vind je alle faciliteiten die ervoor zorgen dat jij heerlijk kunt genieten van je vakantie. Van servies, een koffieapparaat, gasfornuis tot aan echte bedden. De toiletten liggen op ongeveer 30 meter van de safaritenten af. Dus voor wie zin heeft in een welverdiende vakantie…..Bekijk hier of er nog een kampeerplek of safaritent bij Johan en Miranda beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Biggekerke op Wikipedia.