Boerderijen in

Noord-Holland

In Noord-Holland zijn superveel leuke boerderijen te vinden. Zoek je een boerderijwinkel of een leuke activiteit in Noord-Holland bij de boer? Kijk dan eens wat deze provincie te bieden heeft.

Bijzonder in Noord-Holland

De vele schapenboerderij op Texel, ijsboerderij, boerderijwinkel het Bakkums boetje, een echte paardenvakantie met alle luxe die je op een camping zou kunnen dromen.  

De grootste steden van Noord-Holland

De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. De 5 grote steden van Noord-Holland zijn Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Alkmaar en Amstelveen. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Noord-Holland ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, logeerboerderijen, alpacaboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc.

Waddeneiland Texel

Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan het prachtige eiland Texel. Ook hier vind je erg veel leuke boerderijen waar je terecht kunt voor een bezoek! Noord-Holland staat bekend om de volgende bezienswaardigheden: Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis, Vondelpark. Meer over Noord-Holland

Bijzondere boerderijen in Noord-Holland