d’Olde Kamp

Card image cap

Ansen
Drenthe

d’Olde Kamp

Prijzen en boeken

Overnachten in een tent, plaggenhut met eigen geit, boomhut of vakantiehuis

In het Drentse dorpje Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo ligt d’Olde Kamp. Op deze boerderij kun je overnachten met je eigen tent/caravan op de sfeervolle groene camping maar ook in één van de accommodaties.  En wat voor accommodaties? Het zijn namelijk stuk voor stuk erg bijzondere accommodatie! Bij d’Olde Kamp beschikken ze over plaggenhutten waar je slaapt samen met je “eigen” geit. Ook hebben ze een zeer luxe boomhut XL, een bungalow en een prachtige vakantiewoning. En op de boerderij is van alles te doen ook is het een perfecte omgeving om vanuit hier het mooie Drenthe te ontdekken.

Overnachten met je eigen geit

Een terrein met zes plaggenhutten, ja dat ziet er zeker heel bijzonder uit. Maar niet alleen van de buitenkant zien de plaggenhutten er leuk uit. De charme van toen en luxe van nu. Er zijn zelfs plaggenhutten waar je slaapt met een geit. Wie meteen denkt, dat stinkt… goed nieuws, want er zit een grote glanswand tussen. Dus als je heerlijk zit te dineren in de eetkamer, heb je toch de dieren bij je en blijft het romantisch (hihi)! Een keer wat anders dan een hond die in de huiskamer ligt. Voor kinderen is dit natuurlijk een feestje want zo ervaren ze hoe het is om voor een dier te zorgen. Ze mogen de geiten zelf voeren, de dieren mee naar de weide brengen samen met boer Albert. Een echte boerenbeleving. Naast de plaggenhutten is een schaapskooi waar men in kan verblijven. Deze wordt vaak gebruikt als meerdere gezelschappen de plaggenhutten afgehuurd hebben zo kun je tijdens een buitje toch lekker samen zijn. Boer Albert steekt ook regelmatig de houtgestookte oven aan om de gasten te verwennen met een pizza avond.

Beestenboel

Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen! Er zijn geitjes, konijnen en varkentjes die je mag verzorgen. Er staan allerlei fietsen waar ze gebruik van mogen maken. Ook is er een speeltuintje en een tafeltennistafel aanwezig. Kortom, een feestje voor de kinderen, dus ook voor de ouders!

Romantisch overnachten in Drenthe

Zou jij graag wakker willen worden in een knus plaggenhutje voor 2 personen? Even terug in de tijd genieten van elkaar. Of heb je liever wat meer luxe? Dan is de boomhut XXL (Bekend van het programma Boomhut XXL) iets voor jou! Je slaapt in een grote boomhut gemaakt volgens het cradle to cradle principe. Vanuit de boomhut heb je een prachtig uitzicht, aan de ene kant de zonsopgang en aan de voorkant de zonsondergang. En je kijkt zo vanuit de boomhut naar de prachtige sterrenhemel. Hoe romantisch wil je het hebben?

Overnachten in een bungalow of vakantiewoning

Ja, ook die zijn er. Er is één vrijstaande bungalow met eigen tuin waar je kunt verblijven en er staan x aantal luxe vakantiewoning waar je met 6 personen kunt genieten.

Minicamping In het Groen

Heb je zelf een tent, caravan of camper. Ook dan ben je van harte welkom bij d’Olde Kamp. Er is een gezellige camping waar je plaats kunt nemen. Je hebt de keuze uit de gezelligheid van het familieveld. Liever wat meer privacy? Dan is het mogelijk om je tent/caravan of camper te plaatsen langs een “straatje” waar je wat meer beschut staat. Minicamping d’Olde kamp is een In het Groen camping (voorheen Vekabo)

Kortom, wat je ook zoekt voor jouw ideale vakantie. Bij d’Olde Kamp hebben ze voor ieder wat wils! Benieuwd of boer Albert voor jou nog een plekje beschikbaar heeft?

Nog veel meer informatie over Ansen op Wikipedia.

Card image cap

Ansen
Drenthe

d’Olde Kamp

Prijzen en boeken