FarmCamps De Smulhoeve

Card image cap

Kaatsheuvel
Noord-Brabant

FarmCamps De Smulhoeve

Prijzen en boeken

Luxe kamperen in Brabant bij FarmCamps de Smulhoeve

In het Brabantse dorpje Kaatsheuvel ligt FarmCamps De Smulhoeve. Veel mensen kennen het dorpje Kaatsheuvel natuurlijk attractiepark Efteling maar als je eenmaal bij Farmcamps De Smulhoeve bent geweest, is de kans groot dat als het over Kaatsheuvel gaat dat jij meteen zal denken aan deze super leuke paardenlocatie! De smulhoeve is namelijk een paardenpension. Ideaal voor paardenliefhebbers want overal waar je hier kijkt zie je pony’s en paarden. Je kunt hier zelfs badderen in een paardentrailer. Wees niet bang, de paardentrailer is voorzien van alle luxe, er zit zelfs een bad in. Maar zo kun je wel echt badderen in style. Een keer wat anders! Op het paardenpension wonen zo’n 26 pensionpaarden en 2 paarden en pony’s van de familie Smulders. Aan het einde van deze boerderijvakantie is de kans groot dat je alle paardennamen kent. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de shetlanders. Tommy, Roxy, Knofje, Udo, Joe, Rokkie, Eigenaar, Devin, Piet, Sam, Stippel, Elvis, Sjonnie en Baron.

Ideaal voor paardenliefhebbers en voetbalfans!

Wil je graag logeren bij de boer in een glamping tent maar heb jij minder met pony’s of paarden maar juist wel heel erg veel met voetballen of tennissen. Dan ben je ook bij FarmCamps de Smulhoeve aan het juiste adres. Ze hebben hier namelijk twee kampen. Paardenkamp en voetbalkamp. Dus voetbalf en tennisfans dit gaat een toffe vakantie voor jullie worden!

Welke dieren vind je allemaal bij FarmCamps de Smulhoeve?

25 pension paarden
14 Shetlanders
A, B,C en E pony’s
2 Fjorden, 1 Fries en 1 IJslander
Het grote paard van Boerin Karin
Knabbel en Babbel de knuffel varkentjes
JJ de boerderijhond
Geitjes en konijntjes
Kippen en katten

Wat je allemaal kunt doen bij FarmCamps Smulhoeve

Er staan heel erg veel lieve paarden en pony’s. Je kunt een eigen verzorg- en knuffelpony reserveren (indien beschikbaar), je kunt hier ponyrijden. Ga lekker wandelen met een lieve wandelpony. Ook voetballen en tennissen behoort tot de mogelijkheden. Lekker rondcrossen op één van de vele skelters. Er is een boomsingel aanwezig om een eigen hut te bouwen. Je overnacht hier op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen. En als je dan toch in Kaatsheuvel bent, is een bezoekje aan de Efteling natuurlijk ook wel erg leuk!

Pony rijden ook als je hier niet verblijft!

Verblijf je niet op FarmCamps de Smulhoeve, dan kun je toch nog genieten van deze prachtige locatie. Dus heb je zin in een leuk uitje met kinderen? Huur een wandelpony! Ga lekker de duinen of bossen en geniet van al het moois om je heen. Ook als je niet verblijft op FarmCamps de Smulhoeve is het mogelijk om een wandelpony te huren.

Zoekdeboer is hier ook op bezoek geweest. Benieuwd naar onze ervaring?

Nog veel meer informatie over Kaatsheuvel op Wikipedia.

Card image cap

Kaatsheuvel
Noord-Brabant

FarmCamps De Smulhoeve

Prijzen en boeken