FarmCamps De Smulhoeve

Card image cap

Kaatsheuvel
Noord-Brabant

FarmCamps De Smulhoeve

Naar de website

Luxe kamperen in Brabant bij FarmCamps de Smulhoeve

Niet alles in Kaatsheuvel is een sprookje, want dit ontzettend mooie en gezellige paardenpension bestaat echt! Hier woont boerin Karin Smulders samen met “ons pap” en “ons mam”, man Dennis en hun 3 jonge en stoere kids. Op FarmCamps de Smulhoeve wonen zo’n 26 pensionpaarden maar ook de 2 paarden en 9 pony’s van de familie Smulders. De hoofdrollen zijn echter weggelegd voor de Shetlanders: Tommy, Roxy, Knofje, Udo, Joe, Rokkie, Eigenaar, Devin, Piet, Sam, Stippel, Elvis, Sjonnie en Baron. Super lieve en betrouwbare pony’s die er aan gewend zijn om met kinderen om te gaan.

Ideaal voor paardenliefhebbers en voetbalfans!

Maar op De Smulhoeve draait het niet alleen om de paarden en pony’s. In de familie zijn namelijk 2 kampen; het “paardenkamp” en het “voetbalkamp”. Want naast hun liefde voor de paarden zijn ze ook allemaal heel actief met voetbal. Hoe kan het ook anders met een vader die vroeger een aantal jaren professioneel gevoetbald heeft. Er wordt dan ook veel gesport op dit erf. Ook de gasten mogen meespelen en gebruikmaken van het voetbal– en tennisveld.

FarmCamps De Smulhoeve is daarom niet alleen dé plek voor paardenmeisjes en -jongens. Ook als je niet van paarden houdt is er genoeg te doen en te beleven. En wil je toch een keer het erf af, dan kun je op de fiets naar de Efteling of lopend naar de Loonse en Drunense Duinen.

Beestenboel bij FarmCamps de Smulhoeve

25 pension paarden
14 Shetlanders
A, B,C en E pony’s
2 Fjorden, 1 Fries en 1 IJslander
Het grote paard van Boerin Karin
Knabbel en Babbel de knuffel varkentjes
JJ de boerderijhond
Geitjes en konijntjes
Kippen en katten

Uniek bij FarmCamps de Smulhoeve

Lieve paarden en pony’s
Eigen verzorg- en knuffelpony
Ponyrijden
Wandelen met een pony
Voetbal- en tennisveld
Skelters
Een boomsingel om eigen hut te bouwen
Op loopafstand van Loonse en Drunense Duinen
Vlakbij Efteling

Pony rijden ook als je hier niet verblijft!

Verblijf je niet op FarmCamps de Smulhoeve, dan kun je toch nog genieten van deze prachtige locatie. Dus heb je zin in een leuk uitje met kinderen? Huur een wandelpony! Ga lekker de duinen of bossen en geniet van al het moois om je heen. Ook als je niet verblijft op FarmCamps de Smulhoeve is het mogelijk om een wandelpony te huren.

Benieuwd of er nog een accommodatie beschikbaar is?

Zoekdeboer is hier ook op bezoek geweest. Benieuwd naar onze ervaring?

Nog veel meer informatie over Kaatsheuvel op Wikipedia.

Card image cap

Kaatsheuvel
Noord-Brabant

FarmCamps De Smulhoeve

Naar de website