FarmCamps Stolkse Weide

Card image cap

Stolwijk
Zuid-Holland

FarmCamps Stolkse Weide

Naar de website

Luxe kamperen bij de Stolkse Weide in Stolwijk

Wat een rust en ruimte bij FarmCamps Stolkse Weide. Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je een traditionele melkveehouderij in een oer-Hollands polderlandschap. Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Bij slecht weer duiken ze de grote speelzolder op of houden ze een hooigevecht in de Hooi Hooi Speelschuur. Voor de echte knuffelkonten zijn de konijntjes in de grote Knuffelschuur het helemaal. In de melkput neemt Boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken, terwijl boerin Durkje van de verse melk overheerlijk roomijs maakt met de kinderen.

Op zondag is het familietijd voor het boerengezin en worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Maar natuurlijk kun je op zondag naar hartenlust spelen en knuffelen met de dieren. Wil je er dus echt even helemaal tussenuit zonder ver te rijden, vergeet dan dit mooie stukje Nederland niet.

Beestenboel bij De Stolkse Weide in Stolwijk

100 koeien en kalfjes
Saar de boerderijhond
30 schapen en lammetjes
Geitjes
Konijntjes en katten
Kippen en eenden

Uniek bij De Stolkse Weide in Stolwijk

Met boer Wilco de koeien melken
IJs maken met boerin Durkje
Mega Water Pret Weide
Overdekte speelzolder
Veel skelters
Gloednieuw sanitair
Gezellige recreatieruimte
Mooi en vrij uitzicht
Rondom vis- en vaarwater

Nog veel meer informatie over Stolwijk op Wikipedia.

Card image cap

Stolwijk
Zuid-Holland

FarmCamps Stolkse Weide

Naar de website