Sint-Oedenrode
Noord-Brabant

Bij Kato

Naar de website

Een échte beleefboerderij in Sint-Oedenroede

In het Brabantse dorpje Sint-Oedenrode ligt beleefboerderij Bij Kato. En dat is niet zomaar een varkensboerderij, hier is echt van alles te doen! Van biggetjes knuffelen, bootcampen, brijvoer maken, boerderijtour, BBQ-en tot aan vergaderen. Hier beleef je het écht.

Wil je graag weten hoe het er op de varkensboerderij aan toe gaat? Bij Kato heeft van hun boerderij een complete beleefboerderij gemaakt. Doreen en Marcel vinden het belangrijk om het verhaal achter de varkensboerderij te vertellen. Als je hier een dag bent geweest ga je met veel kennis naar huis. De beleefboerderij is voor kinderen leuk maar óók zeker voor volwassenen!

Biggetjes knuffelen op woensdag

Elke 1ste woensdag van de maand is het Bij Kato Kidsdag. Tijdens deze dagontmoet je de varkens Harm en Dori, pony Breitling en hond Kyra. Maar dat is nog niet alles, want er zijn op deze varkensboerderij ook een hoop biggetjes. Wil je de biggetjes graag knuffelen? Stap dan maar in de huifkar, want die brengt je naar de schattige biggetjes. Over de gehele boerderij hangen QR-codes die je kunt scannen en krijg je uitleg over de boerderij. Maar Doreen vertelt dit natuurlijk ook graag aan je. Na afloop is er gelegenheid om zelf te bakken op het Kato Kids BBQ plein. En vies worden… dat hoort er hier gewoon lekker bij. Als iedereen maar een leuke middag heeft!

Eten maken voor de varkens op vrijdag

Elke vrijdag organiseren ze Kato Kids. Tijdens deze dag mag je lekker buiten spelen, varkentjes knutselen, het mega boerderijspel spelen, bootcampen en natuurlijk vies worden.

Tijdens Kato kids leer je meer over de varkens en wat ze eten. Sterker nog je mag zelf samen met Doreen het brijvoer maken. En daarna kijken hoe de varkens Harm & Dori van jouw eigen gemaakt voer genieten. Heb je thuis nog wat broodkruimels of aardappelschillen liggen? Neem ze gerust mee, daar zijn de varkens dol op! Ook deze dag kan afgesloten worden op het Kato Kids BBQ Plein. Met wat lekkers.

GPS tochten

Wil je graag met je gezin een leuke GPS tocht lopen? Dan is de Speurneuzen tocht een aanrader. Je loopt op eigen gelegenheid met knapzak, door de mooie groene omgeving van Sint-Oedenrode. Je bezoekt de zichtruimtes en skybox van het Berkhout Varken. De speurneuzen GPS tocht bevat leuke opdrachten. Alleen het zoeken naar de cache, waarin de opdracht zich bevindt, is al een uitdaging!

Er is ook een leuke speurtocht speciaal voor kinderfeestjes ontwikkeld, namelijk de Berkhout biggetjes GPS tocht. Kinderen worden ontvangen met ranja en cake. Daarna start de Berkhout Biggetjes GPS tocht. Na afloop kun je ook nog naar het Kato Kids BBQ Plein om de dag lekker af te sluiten.

Kinderfeestje of schoolreisje

Vier het Bij Kato! Op deze varkensboerderij ontvangen ze iedereen met open armen. Van gezinnen tot complete groepen. Dus ook groepen met kinderen zijn van harte welkom voor een kinderfeestje of schoolreisje. Ze hebben zelfs Bij Kato uitnodigingen in stijl. En wie al eerder Bij Kato is geweest, zal automatisch een glimlach op zijn of haar gezicht krijgen na het openen van de uitnodiging. Want een bezoek aan Bij Kato verveelt niet.

Vergaderen

Een keer op een andere locatie vergaderen in plaats van op je eigen bedrijf? Dan ben je bij Bij Kato óók op het juiste adres. Met een grote vergaderruimte van 50m2 en de mogelijkheid om je vergadering te onderbreken of af te sluiten met een leuke activiteit is dit een ideaal adres. Activiteiten zoals een GPS tocht, boerderijtour, mindwalk audiotocht of de Boer en Klompentocht. Wat je ook doet aan het einde van de dag zorgen ze ervoor dat je met een ontspannen gevoel naar huis keert. De dag afsluiten met geheel verzorgde BBQ behoort tevens tot de mogelijkheden. De vergaderruimte is voorzien van stoelen en tafels die opstelbaar zijn in een blok, u-vorm, carré, theater of cabaret opstelling. De ruimte is voorzien van een beamer waarop een laptop aangesloten kan worden doormiddel van een HDMI-kabel daarnaast is draadloos casten ook mogelijk.

De beleefboerderij is te bezoeken na reservering. In de vakanties worden ook nog allerlei leuke activiteiten georganiseerd, deze zullen op hun facebookpagina gecommuniceerd worden. Dus volg ze gerust.

Ben je enthousiast geworden over deze locatie? Reserveer dan hier een moment op deze beleefboerderij.

Nog veel meer informatie over Sint-Oedenrode op Wikipedia.

Sint-Oedenrode
Noord-Brabant

Bij Kato

Naar de website