Boerderijwinkel Nieuwenhuis

Card image cap

Uffelte
Drenthe

Boerderijwinkel Nieuwenhuis

Naar de website

Boerderijwinkel met rundvlees, kip en varkensvlees en heel veel andere boeren producten

Boerderijwinkel Nieuwenhuis ligt op de Es, net buiten Uffelte in Drenthe.  Bij deze gezellige boerderijwinkel kun je terecht voor allerlei boerenproducten om van te genieten! En alles heeft hier een verhaal de eigenaren vertellen je dit graag. Op de boerderij houden ze zelf runderen en het vlees van de runderen verkopen ze in hun boerderijwinkel. Maar niet alleen voor heerlijk rundvlees ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben nog veel meer!

Ruim assortiment aan vlees

In de grote vriezer zie je het gehele assortiment liggen. Van rundvlees, varkensvlees, tot aan kip. Het mooie is dat ze achter alle soorten vlees het verhaal aan je kunnen vertellen. Zo heeft de kip (Beter Leven *) en deze komt rechtstreeks van de kippenboer uit Meppel. De kip staat bekend als lekker mals. Alle producten komen uit eigen keuken of zijn regionaal. Je proeft de zorg die aan de producten is besteed!

Maar niet alleen voor vlees ben je bij Boerderijwinkel Nieuwenhuis aan het juiste adres. Ze verkopen ook aardappelen, zuivel, eieren, groente, fruit en ijs! De zuivel die in de boerderijwinkel verkocht wordt, is bereidt met de melk van hun eigen koeien. De melk wordt op een boerderij in Nijeveen gemaakt. De zuivel bestaat uit gepasteuriseerde melk, karnemelk, yoghurt en vla.

Iets te vieren?

Iemand een hart onder de riem steken? Op zieke bezoek? Of een leuk feestje. Genoeg redenen te bedenken om iemand te verassen met een heerlijk streekpakket. Bij Boerderijwinkel Nieuwenhuis maken ze met liefde en plezier mooie manden of zuivelpakketten, zodat jij met een mooi cadeau vol lekkers aan kan komen!

Openingstijden Boerderijwinkel Nieuwenhuis

De winkel is op maandag gesloten maar de andere werkdagen geopend van 13:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Nog veel meer informatie over Uffelte op Wikipedia.

Card image cap

Uffelte
Drenthe

Boerderijwinkel Nieuwenhuis

Naar de website