Lovely-Living & Rijsdijkhoeve

Card image cap

Voor unieke bloemwerken, leuke workshops, verse melk en heerlijk softijs

In het dorpje Oosteind ligt de mooie boerderij Rijsdijkhoeve. Op deze boerderij heeft Lenneke haar twee passies samengevoegd: de liefde voor de koeien van het melkveebedrijf, dat zij samen runt met haar man Arjan. En haar creativiteit voor het maken van prachtige, unieke bloemwerken in haar winkel Lovely-Living.

Ben je dus op zoek naar een bloemwerk voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, geboorte of afscheid? Of wil je juist zèlf creatief bezig zijn tijdens een leuke workshop? Ook een combi-kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden. En dan kun je ook nog eens je eigen geluk plukken in de pluktuin….

Verse rauwe melk en softijsjes zo vers uit de tap!

Sinds kort staat er op de Rijsdijkhoeve ook een sfeervolle hooiberg waar je verse rauwe melk of een softijsje kunt tappen. Mmm… lekker van de weidekoeien.

Een creatieve boerin

Lenneke is een èchte duizendpoot! Naast de zorg voor haar gezin, zorgt zij dagelijks met veel liefde en passie voor alle dieren op het melkveebedrijf, samen met haar man en de kids Julia en Luc. Behalve koeien en kalfjes vind je hier ook nog twee leuke Jack Russels, een paar boerderijkatten, kippen, konijnen, paarden, en een vijver vol vissen.

Daarnaast kan zij haar creatieve ei ook nog eens kwijt in haar eigen bedrijf Lovely Living, gevestigd op hun prachtige boerderij. Hier maakt zij de mooiste bloemstukken voor speciale gelegenheden, en geeft zij creatieve workshops, rondleidingen voor groepen en kinderfeestjes. Graag verrast zij haar klanten op een aangename manier met unieke bloemwerken naar hun persoonlijke wensen.

lovely-living-lenneke

Trouwen, een baby of juist een afscheid?

Voor al je bloemwerken op maat kun je terecht bij Lovely Living. Van een prachtig bruidsboeket met bijpassende corsages voor al je gasten tot de complete aankleding van je trouwlocatie als je in het huwelijksbootje stapt. Lovely Living maakt de mooiste dag van je leven nóg mooier!

Heb je juist een 25- of 50-jarig huwelijk te vieren? Ook hier kan Lovely Living zorgen voor een feestelijke aankleding van deze mooie gelegenheid. Een jubileumboeket of geboorteboeket maakt Lenneke eveneens graag voor je.

En helaas liggen leven en dood dicht bij elkaar. Dus ook van jouw afscheidsbloemwerk kan Lovely Living een bijzondere creatie maken. Als eerbetoon aan de overledene. Persoonlijk, passend bij jou en de band, die je had met deze persoon. Een waar kunstwerk voor jouw laatste groet….

Crea Bea op de boerderij

Graag brengt Lenneke haar creatieve ideeën over op anderen door het organiseren van leuke workshops. Maak je eigen prachtige bloemstuk van de mooiste bloemen en natuurlijke materialen en laat je inspireren door Lenneke. Een fijn muziekje op de achtergrond en gelijkgestemde mensen om je heen maken deze workshops al jaren tot een groot succes.

De workshops van Lovely Living passen zich aan aan de seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren, bloemen, planten of een speciaal thema. Denk dus bijvoorbeeld aan pompoen-kunstwerkjes in de herfst, en kerststukjes in de decembermaand.

Workshops vinden plaats op vastgestelde datums, maar kunnen ook op aanvraag georganiseerd worden voor jouw eigen gezelschap. Denk aan een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding-uitje etc. Geef je wensen door aan Lenneke en zij maakt een leuk programma op maat voor jullie.

Overigens is er behalve een workshopruimte ook nog een vergaderruimte bij Lovely Living. Wil je hier dus met je personeel komen vergaderen, al dan niet in combinatie met een workshop, dan is dat óók mogelijk.

lovely-living-bloemschikken

Combi-kinderfeestje voor creatieve boertjes en boerinnetjes

De combinatie van de boerderij èn creatief bezig zijn maakt Lovely Living ook uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. Want behalve dat ze een leuke creatieve knutsel kunnen maken, krijgen de kids daarnaast ook nog een rondleiding over de boerderij, en mogen ze helpen met bijvoorbeeld koeien melken, kalfjes voeren en opstrooien. Ter afsluiting krijgen ze een heus boerendiploma! Ook leuk voor een kinderfeestje: je eigen bosje bloemen plukken in de pluktuin!

lovely-living-kinderfeestje-

Pluk je Geluk in de pluktuin

Ja, een pluktuin, die is er ook nog! Temidden van de uitgestrekte weilanden is daar de pluktuin van Lovely Living, heel toepasselijk ‘Pluk je Geluk’ genaamd. In de zomermaanden juli en augustus kun je hier heerlijk rondstruinen tussen de prachtige, kleurrijke bloemen en mag je dus nog je eigen boeketje plukken ook. Boek je in deze tijd een workshop? Dan kun je dus creatief aan de slag met je zelf geplukte bloemen! Dat is nog eens uniek!

De pluktuin is alleen geopend op vrijdag- en zaterdagochtend. Voor het plukken wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd.

De winkel van Lovely Living

Op het erf van de boerderij heeft Lenneke verder ook nog haar eigen winkeltje. Deze is het hele jaar geopend op afspraak en in juli en augustus ook tijdens de openingstijden van de pluktuin. Behalve de vele prachtige èchte bloemen en bloemstukken, vind je hier verder nog een uitgebreid assortiment aan zijden bloemen, leuke woondecoraties, kaarsen en originele cadeau-artikelen.

Nog veel meer informatie over Oosteind op Wikipedia.

Card image cap