Friesland

Ûnder de Wol

Prijzen en boeken

Romantisch overnachten Ûnder de Wol in Friesland

Op het schiereiland tussen de Oudegaaster Brekken en de Ringwiel ligt de prachtige boerderij Genaamd Ûnder de Wol. Hier waan je je echt in een mooi stukje Nederland! Ideaal als je er even lekker met z’n tweetjes tussen uit wilt en wilt genieten van de rust en ruimte om je heen. Je hond is trouwens ook van harte welkom!

Van koeienstal naar luxe appartement

Waar vroeger de koeien stonden zijn nu de luxe appartementen Ien, Twa, Tije en Fjowelnnuwer gerealiseerd. Als je het appartement binnen komt lopen valt meteen op dat het met heel veel zorg ingericht is. Het zijn mooie sfeervolle ruimtes met een prachtig uitzicht over de weide waar de schaapjes grazen. Ontspannen gaat hier wel lukken!

Rust en ruimte

De appartementen hebben allemaal een eigen terras. Eigenaren Tjeerd en Wiepkje doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie je lekker op je gemak voelen. Ze wonen zelf achterin de stelpboerderij, dus als er iets is waar ze je mee kunnen helpen, dan zijn er voor je. Maar ook als je graag privacy wil, dan geven ze dat ook. Zo heeft ieder appartement een eigen entree, terrasje, keuken en badkamer. Als je op je het terras in een comfortabele stoel zit, geniet je van de mooie natuurlijke geluiden om je heen. De vogeltjes die fluiten, de schaapjes die staan te grazen. Heerlijk toch? Even weg van alle drukte.

Slapen onder de wol

De details zoals een lekker groot tweepersoonsdekbed, een stevig kingsize bed voor mensen die wat langer zijn, de zachte badhanddoeken en de koffiemachine vol verse bonen die klaarstaat; dat zijn écht de puntjes op de i bij Ûnder de Wol in het mooie Friesland.

Genieten in de wellness ruimte en daarna Ûnder de Wol

Maak je relax vakantie helemaal af met een bezoek aan de sfeervolle wellness ruimte. In de wellness ruimte vind je de Finse privé sauna voor twee personen en heerlijke ligstoelen. Door de donkere tinten krijg je zelfs op klaarlichte dag het echte weldadige wellness gevoel. Tip: ga in de avond naar de wellness ruimte want dan kun je naderhand buiten romantisch samen naar de sterrenhemel kijken.

Schaapjes tellen

Waar schapen zijn, zijn in het voorjaar ook lammetjes. En dat is hier bij Ûnder de Wol ook zo. Fantastisch om te zien hoe de lammetjes achter hun moeder aan rennen om melk te drinken. En kijk die staartjes eens kwispelen op het moment dat ze weer mogen drinken. Te schattig toch? Wie weet ben jij wel bij de geboorte van een lammetje. Hoe leuk is dat?

Met een groep verblijven in Friesland?

In de winter een weekend weg met de familie? Het leuke van dit riante ‘huis’ is dat naast samenzijn, ook privacy voor iedereen gegarandeerd is. Alle appartementen beschikken namelijk over eigen sanitair en keuken. En de gezamenlijke ruimte met keuken en eethoek is uitermate geschikt voor een gezellig samenzijn. Knus rondom de vuurschaal met een glaasje wijn Sterren kijken, opwarmen in de Finse sauna, spelletjes doen, yoga sessie, kokkerellen, winter BBQ, sfeervol dineren aan een lange tafel, borrelen bij het kampvuur, boekjes lezen. Rustige families bestaande uit maximaal 10 volwassenen zijn in de maanden november tot en met maart van harte welkom!

In de omgeving is van alles te doen. Huur een sloepje, ga lekker fietsen, maak een mooie wandeling. Wiepkje en Tjeerd hebben genoeg tips voor je! Deze tips zijn ook te lezen op hun website.

Enthousiast geworden? Bekijk hier of er nog een appartement beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Oudega_(Súdwest-Fryslân) op Wikipedia.

Friesland

Ûnder de Wol

Prijzen en boeken