Boerderijcamping de Berghoeve

Logeren bij de boer in een safaritent in Drenthe

Kamperen in een rustige omgeving op een gemoedelijke camping in Ruinen? Dan ben je bij Boerderijcamping de Berghoeve aan het juiste adres! Op deze boerencamping in Drenthe staan prachtige safaritenten waar je in kunt blijven slapen. De camping is geschikt voor jong en oud! Wil je graag genieten van een heerlijke vakantie bij de boer? Lees dan zeker even verder.

Lekker buiten koken

De glamping tent is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de tent over een verrijdbare keuken, dus bij goed weer sta je zo lekker met je gezin of campingvrienden buiten te koken. Je slaapt hier niet op de grond maar lekker in een bed met échte matrassen. Wel zo fijn toch? Op de camping zijn voldoende sanitaire voorzieningen en er is eventueel ook ruimte om de afwas te doen.

Kindvriendelijk logeren bij de boer

Op de autovrije camping zijn kinderen óók van harte welkom. Er is een stoere boomhut op de speelheuvel, er zijn diverse trampolines en een speeltuin. En op een boerderijcamping vind je natuurlijk ook…. juist dieren! De geiten, konijnen en kippen vinden het gezellig als jij ze komt voeren.

Gezellig bij het kampvuur

Kennis maken met de gasten op de camping? Met kinderen gaat dit vrijwel altijd vanzelf, maar dit is anders als je alleen met volwassenen bent. Het kampvuur is de ideale gelegenheid om kennis te maken met andere campinggasten.

Geniet van de prachtige omgeving

Ga je naar deze leuke boerderijcamping? Vergeet dan zeker niet je fiets mee te nemen want Drenthe is echt een fietsprovincie! Er zijn allerlei mooie fietsroutes. Neem je liever geen fiets mee? Dan hier je er gewoon één want er zijn verschillende fietsverhuur bedrijven in de omgeving.

Lekker wandelen in Venetië?

Nee, niet echt in Venetië maar in het Venetië van het Noorden. Boerderijcamping de Berghoeve ligt op fietsafstand van Giethoorn. Een bezoek aan dit mooie dorpje is zeker de moeite waard. Gezellig met een fluisterbootje Giethoorn ontdekken. Wie wil dat nu niet? Ook leuk met kinderen! Onderweg gezellig picknicken.

In de omgeving van Ruinen is vanalles te doen doen. Zo kun je een bezoek brengen aan Wildlands Adventure Zoo. Of neem een kijkje bij het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Nog veel meer informatie over Ruinen op Wikipedia.