FarmCamps Alpacaboerderij Vorstenbosch

Card image cap

Vorstenbosch
Noord-Brabant

FarmCamps Alpacaboerderij Vorstenbosch

Naar de website

Luxe kamperen op een alpacaboerderij

In het Brabantse dorp Vorstenbosch vind je de alpacaboerderij van Anne en Willem-Mathijs. Op FarmCamps Vorstenbosch wonen meer dan vijftig alpaca’s. Het is een zeer unieke boerderij waar je kunt blijven overnachten in een luxe FarmCamps glamping tent tussen de alpaca’s. Ze hebben zelfs een Alpacabar! Op de boerderij worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd met alpaca’s.

Alpaca’s in plaats van koeien.

De ouders van Anne hielden op deze plek jarenlang een melkveehouderij. In 2013 hebben de koeien plaats gemaakt voor de alpaca’s de droom van Anne en Willem-Mathijs werd werkelijkheid. Een eigen alpacaboerderij met leuke activiteiten.

farmcamps-vorstenbosch-alpacaboerderij2  
En jij kunt hier blijven slapen in een luxe FarmCamps tent. Als je hier verblijft tussen mei en augustus is de kans aanwezig dat je een alpacaveulen geboren ziet worden. Dat maak je ook niet elke dag mee! Behalve dat je hier kunt blijven overnachten in een luxe FarmCamps tent is het ook mogelijk om in de vakantiewoning te overnachten.

Hier verveel je je geen moment!

Brabantse gastvrijheid vind je in De Alpacabar! Nee, hier staan dus geen alpaca’s op de bar…..maar je kunt hier wèl terecht voor een kopje koffie met gebak, een lekkere lunch of een uitgebreide High Tea, met een soepje, broodjes, hartige èn zoete hapjes natuurlijk. Tijdens je vakantie maar ook als je gewoon zin hebt in een leuk dagje uit ben je hier van harte welkom.

Eén hoek van De Alpacabar is ingericht als winkeltje, waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de alpacaknuffels, sjaals, plaids, sokken en andere leuke alpacaproducten. Ook vind je er dekbedden van….hoe kan het ook anders….alpacawol! Eígen alpacawol, wel te verstaan. De alpaca’s worden jaarlijks in mei geschoren. Woon je niet in de buurt, dan kun je ook online bestellen via de webshop van AlpacaFarm Vorstenbosch.

De Alpacabar is heerlijk om je bezoek aan de boerderij of je alpacawandeling mee af te sluiten. Bij mooi weer is het uiteraard ook goed toeven op het terras met zicht op de alpacaweides. Ben je met kinderen? Die vermaken zich wel in de speeltuin, op de trampoline en met de skelters. Ook is er een grote zandbak met waterpomp en modderkeuken. En een speelschuur met hooistapel. Denk vooral aan oude kleren dus!

Behalve alpaca’s wonen er ook nog kippen, cavia’s, konijnen en katten op de boerderij. In het knuffelhok mogen de kids met de cavia’s en konijnen knuffelen.

Nog veel meer informatie over Vorstenbosch op Wikipedia.

Card image cap

Vorstenbosch
Noord-Brabant

FarmCamps Alpacaboerderij Vorstenbosch

Naar de website