FarmCamps Breehees

Card image cap

Goirle
Noord-Brabant

FarmCamps Breehees

Naar de website

Luxe kamperen bij de boer doe je bij FarmCamps Breehees in Brabant

Op zoek naar een gezellige boerencamping in Brabant voor een vakantie met kids? Bezoek dan FarmCamps Breehees in Goirle.

Bij FarmCamps Breehees kun je genieten van het échte Brabantse boerenleven. Neem een kijkje in de dierenweide, geniet van een hapje en drankje op het boerderijterras en blijf gezellig overnachten in een FarmCamps safaritenten. Ondertussen kun je genieten van de prachtige Brabantse natuur en de vele leuke activiteiten die wekelijks georganiseerd worden. Carolien staat, samen met haar man Huub en dochters Maud & Suus, met veel enthousiasme aan het roer van deze levendige camping in Brabant! Zij nodigen je dan ook van harte uit om eens te komen logeren.

boerderijvakantie-breehees-goirle-brabant2
boerderijvakantie-breehees-goirle-brabant

Overnachten in de Luxe FarmCamps safaritenten

Met een vakantie in een FarmCamps safaritent kies je voor op-en-top ‘Glamping’. Je logeert in één van de luxe compleet ingerichte safaritenten. Deze tenten zijn voorzien van een eigen toilet, maar bijvoorbeeld ook van een bad of douche. Zeker het proberen waard dus!

speeltuin-boerderijvakantie-breehees-goirle-brabant

Activiteiten voor kids – paardenvakantie

In het seizoen organiseren ze wekelijks leuke activiteiten voor de kids. Zo neemt SuperHuub ze mee voor een ritje door de prachtige natuur in zijn Breese tram, of ga met hem mee de dieren voeren en verzorgen en kijk je ogen uit! Bij Camping Breehees hebben ze namelijk echte “knuffelkippen”, ezels, alpaca’s, varkens, paarden, konijnen en nog veeeeeel meer! Paardenliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres. Paardenjuf Carolien geeft dagelijks paardrijles en organiseert daarnaast ook de inmiddels welbekende ponyspelen. Op de camping is er een speeltuin en er staan op diverse punten skelters om lekker op rond te rijden. Daarnaast is er regelmatig een bingo of een gezellige barbecue avond voor jong en oud. Neem regelmatig een kijkje op het activiteitenbord en kies zelf de activiteiten waar je bij aan wilt sluiten!

wandelpony_coronaproef_breehees
dagje-uit-bij-breehees

Eten en drinken op het gezellige terras

Bij Camping Breehees kun je genieten van allerlei lekkers. Van een verse smoothie tot een speciaal koffie. En van een lekker lunch tot een 3-gangen diner. Daarnaast bakt Boerin Maria dagelijks zelf taarten en koekjes waar je natuurlijk ook op het terras heerlijk van kunt smullen. Campinggasten hebben de mogelijkheid om dagelijks broodjes en frietjes bestellen. Deze kun je zowel op het terras als in je tent lekker opeten. Daarnaast zijn er in het seizoen wekelijks gezellige barbecue avonden waarbij je bijvoorbeeld onbeperkt gamba’s en spareribs kunt eten.

Op stap met een wandelpony

Zin in een leuk uitje met kinderen? Huur een wandelpony! Ga lekker de  bossen in en geniet van al het moois om je heen. Ook als je niet verblijft op Camping Breehees is het mogelijk om een wandelpony te huren, of de speeltuin met het terras te bezoeken.

Benieuwd of FarmCamps Breehees nog een accommodatie beschikbaar heeft?

Nog veel meer informatie over Goirle op Wikipedia.

Card image cap

Goirle
Noord-Brabant

FarmCamps Breehees

Naar de website