Wooijse Hof

Card image cap

Herpen
Noord-Brabant

Wooijse Hof

Naar de website

Prachtige authentieke boerenschuur voor zakelijke en particuliere groepsactiviteiten.

In het mooie Brabantse dorpje Herpen ligt het Wooijse Hof. Hier staat een prachtige authentieke boerenschuur die volledig verbouwd is en wordt gerund door Anke. Wooijse Hof is ontstaan vanuit de passie van Anke voor organiseren, lokale voeding, gezondheid en bijbehorende natuur, groei en herkomst. Naast dat je hier met je familie, vrienden, kennissen en collega’s terecht kunt voor een feest of een zakelijk evenement ben je hier ook van harte welkom voor diverse workshops.

Wooijse vrouwen weekend met lokale lekkernijen

Samen met je vriendinnen genieten van qualitytime? Weg van alle drukte, echt even tijd voor elkaar. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is het Wooijse vrouwen weekend een aanrader. Samen met je vriendinnen eerst een glaasje bubbels drinken. Daarna plaats nemen aan een sfeervol gedekte tafel vol met etagères met verschillende zoetigheden. Vervolgens zet Anke ook nog heerlijk Brabantse worstenbrood voor je klaar en pakt daarna uit met diverse lokale hartige hapjes. Tijdens het eten heb je uitgebreid de tijd om even lekker met elkaar bij te kletsen, zonder allerlei prikkels van buitenaf.

Vergaderen in de tuin of in de authentieke boerenschuur

Een heisessie of een vergadering? Ook daarvoor ben je bij Wooijse Hof aan het juiste adres. In de zomer kun je lekker plaats nemen in de prachtige grote bloementuin waar je in alle rust met je collega’s kunt sparren. Is het wat kouder buiten, dan neem je gewoon binnen in de authentieke boerenschuur plaatst. Ook erg gezellig! Na het vergaderen nog een hapje eten? Ook daar kan voor gezorgd worden.

Bloemenplukken en bloemenschikken

De moeder van Anke, Anita helpt ook graag! Anita heeft een passie voor bloemen. Het is mooi om te zien hoe ze de passie van Anke en Anita hebben weten te combineren. Er worden regelmatig leuke workshops bloemschikken georganiseerd bij Wooijse Hof.  Er zijn dus ook al veel vriendinnengroepen hier geweest die met een prachtige bos bloemen en een hoop kennis naar huis zijn gegaan. Een leerzame en creatieve workshop in één. Leuk toch?  Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een boerensolex tocht.

Wil je graag blijven slapen? Wat opzich niet gek is, want er is zoveel te doen in de omgeving van Herpen. Dan is het mogelijk om bij Gastenverblijf het Voorhuis (om de hoek) te overnachten.

Enthousiast geworden over deze locatie? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Of neem even contact op met Anke, ze helpt je graag verder.

Nog veel meer informatie over Herpen op Wikipedia.

Card image cap

Herpen
Noord-Brabant

Wooijse Hof

Naar de website