Boerderijen in de categorie

Boerderijautomaat

Streekproducten uit de boerderijautomaat

Steeds meer boeren en tuinders hebben een boerderijautomaat aan de weg. Erg handig, want dan hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van de boerderijwinkel. Je hebt verschillende boerderijautomaten. Een aardbeienautomaat, kaasautomaat, eierautomaat, aardappelautomaat, groenteautomaat maar zelfs ook automaten met allerlei streekproducten. Zoekdeboer heeft voor jou een overzicht gemaakt van de boerderijautomaten bij jou in de buurt.

Eierautomaat, kaasautomaat, fruitautomaat en vleesautomaten

Boerderijautomaten zijn tegenwoordig helemaal hip! Je ziet ze tegenwoordig in ieder dorp of stad wel staan. Het voordeel van een boerderijautomaat is dat je geen rekening hoeft te houden met de openingstijden van een boerderijwinkel. Dus gewoon wanneer je er toevallig langs komt, haal je je verse producten van de boer uit het automaat. Denk aan lekkere verse aardbeien, eieren, boerenkaas, buffelmozzarrela, hamburgers, groente en fruit. Er zijn zelfs winkels helemaal gevuld met boerderijautomaten, zodat je hier je wekelijkse boodschappen kunt doen. En wie denkt dat er alleen maar boerderijautomaten bestaan waar je gepast moet betalen. Goed nieuws, want er zijn ook steeds meer boerderijautomaten die de pin accepteren.

Steeds vaker zie je dat op een boerderij niet alleen een boerderijautomaat aanwezig is maar ook een melktap voor heerlijke verse melk. Zoekdeboer heeft hier natuurlijk ook een overzicht voor gemaakt. Klik hier om te kijken welke melktap bij jou in de buurt staat.

Tip: combineer je wandel- of fietstocht met het kopen van lekkere verse producten bij de boer!