Boerderijcamping Het Varsenerveld

Card image cap

Ommen
Overijssel

Boerderijcamping Het Varsenerveld

  • Emslandweg 14, 7731 RP Ommen

Kamperen bij SVR Camping Het Varsenerveld in Ommen

Er écht even helemaal tussenuit zijn doe je midden in het prachtige Overijsselse Vechtdal, in een groene omgeving met het bos op loopafstand. Op boerderijcamping Het Varsenerveld is plek voor 25 tenten, caravans of campers. De plekken zijn ruim opgezet en bieden een mooi uitzicht over de boerderij en het platteland. De camping is perfect voor mensen die even helemaal tot rust willen komen, maar ook voor een flinke dosis gezelligheid ben je hier aan het juiste adres.

svr-camping-varsenerveld  svr-camping-varsenerveld-speeltuin

In de zon of in de schaduw?

Alle kampeerplekken liggen rondom de boerderij van boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina de Lange-Nabers. Voor liefhebbers van de zon hebben ze een mooi veld in de zon. Liever niet in de zon? Er zijn ook 2 velden met natuurlijke schaduw.

Voetbalfans opgelet!

Goed nieuws voor de voetbalfans, je kunt in de overdekte recreatieruimte met vloerverwarming je favoriete voetbalwedstrijden kijken! En wil je ook voor je tent meekrijgen wat de tussenstanden zijn? Er is over de gehele camping WiFi aanwezig.

Meehelpen op de boerderij

Op Boerderijcamping Varsenerveld mogen kinderen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony te voeren. Daarnaast helpen de kinderen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren even rust hebben kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin met grote zandbak. Ook zijn er skelters en steppen waarmee ze over het erf mogen racen.

Boerderijcamping Het Varsenerveld is aangesloten bij SVR campings, Stichting Vrije Recreatie.

Genieten in vakantiehuis ’t Bakhuus, het hele jaar door te boeken.

WIl je genieten van de gezellige sfeer op de boerderij maar overnacht je liever in een woning? Dan is de vakantiewoning ’t Bakhuus iets voor jou! ’t Bakhuus is een bijgebouw van een boerderij of landhuis waarin vroeger brood en koek gebakken werd. In het bakhuisje stond de bakoven van een gezin. Tegenwoordig zijn de bakhuisjes vaak van het erf verdwenen, maar toch kunnen er nog enkele gespot worden. ’t Bakhuus op de Boerderijcamping Het Varsenerveld is ook zo’n bakhuisje. ’t Bakhuus is het gehele jaar te reserveren

[caldera_form id=”CF60269eeaba2d0″]

Nog veel meer informatie over Ommen op Wikipedia.

Card image cap

Ommen
Overijssel

Boerderijcamping Het Varsenerveld

  • Emslandweg 14, 7731 RP Ommen