Akkrum
Friesland

BoerenBed Hoeve-Meskenwier

Naar de website

BoerenBed Hoeve Meskenwier behoort niet meer tot het BoerenBed concept

Luxe kamperen op de boerderij in Friesland

In Friesland vind je de 240(!) jaar oude boerderij Hoeve Meskenwier, een prachtige locatie die omgeven wordt door water. Omringd door het riviertje de Boarn is dit de ideale uitvalsbasis om Friesland ook eens vanaf het water te ontdekken! Vanuit de tenten kun je wel 2 kilometer ver uitkijken over de weilanden en loop je zo naar het riviertje waar je direct toegang hebt tot de Friese Meren. Het is ook de enige locatie met een eigen insteekhaven, dus neem ook zeker een eigen bootje mee!

boerenbed-hoeve-meskenwier-pizzaavond
Pizza avond

BoerenBed Hoeve Meskenwier is een traditionele kop-hals-romp boerderij met jongvee (jonge koeien) die tweemaal daags worden gevoed in de stal. Natuurlijk mogen de gasten van het BoerenBed een handje meehelpen! Door de gunstige locatie met toegang tot de Friese meren, kan er naast een (zeil)boottocht ook perfect worden gezwommen, een hengel worden uitgeworpen of een tocht worden gemaakt met de kano. De kano mag kosteloos worden gebruikt. Jong en oud zullen een onvergetelijke tijd beleven!

boerenbed-hoeve-meskenwier-lammetje
Lammetje een flesje geven. Te schattig toch?

Klaar met spetteren? Op de boerderij is het altijd feest met de verschillende dieren. In de schuur kun je naar hartenlust knuffelen met de geitjes en konijnen. Ook vind je op het erf een pony die geknuffeld en geborsteld mag worden. Achter de tenten vind je een speelveld, waar je vanaf de tenten uitzicht op hebt. Hier staan een reuze Wip Wap, zandbak, waterpomp en trampoline. Urenlang speelplezier gegarandeerd in een veilige omgeving! Alle paden lopen achter de tenten langs, je hebt dus een prachtig uitzicht en veel privacy.

Leuke dingen om te doen vlakbij Akkrum

De boerderij ligt vlakbij Nationaal Park De Alde Faenen en natuurgebied De Deelen. Het gebied is ideaal om op de fiets te verkennen, zo vind je er de prachtige Pontjesroute. Tijdens je verblijf op Hoeve Meskenwier staan fietsen gratis ter beschikking, zolang de voorraad strekt. Vanaf BoerenBed Hoeve Meskenwier zijn ook de Waddeneilanden goed te bereiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Ameland? En op slechts 3 kilometer afstand vind je Kameleon eiland, een leuk Avonturenpark voor met de kinderen! Is het een regenachtige dag? Dan is er een subtropisch zwemparadijs en Planetarium in de buurt!

Nog veel meer informatie over Akkrum op Wikipedia.

Akkrum
Friesland

BoerenBed Hoeve-Meskenwier

Naar de website