Buitenplaats TOF

Card image cap

Zwolle
Overijssel

Buitenplaats TOF

Naar de website

Het adres voor een toffe dag!

Aan de noordkant van de stad Zwolle in het prachtige groene buitengebied ’De Tolhuislanden’ ligt de boerderij van Jenny en Henk. Je kunt het wel een beleefboerderij noemen, want naast dat ze hier dagelijks zorgen voor hun koeien zorgen ze er ook voor dat mensen die hier komen een toffe dag kunnen beleven. Er is een groot maisdoolhof met speurtocht, boer Henk geeft toffe rondleidingen over de boerderij en je kunt hier je feestje vieren!

Grote uitdaging in het maisdoolhof

Dwalen in het maisdoolhof. Nou dat ga je hier wel doen, want op een terrein van maar liefst 5 hectare groot, ongeveer zo groot als 7 voetbalvelden zijn twee maisdoolhoven gemaakt én een obstakelpad. Hier ben je wel even zoet mee!

Natuurlijk is het al een uitdaging om de uitgang van het maisdoolhof te vinden, maar er zit nog een extra uitdaging in. Er is namelijk een speurtocht in verwerkt. Dus nu moet je op wel heel veel dingen tegelijk letten! Maar wees niet bang, je hoeft hier echt niet tot het donker te blijven dwalen. Boer Henk heeft het moeilijk gemaakt maar… als je wil mag je even spieken via de uitkijktoren. Heb je de oplossing gevonden? Dat mag je een cadeautje grabbelen uit de mais grabbelton!

En dat is nog niet alles, want als je dan de uitgang hebt weten te vinden dan mag je je daarna uitleven in de grote zandberg. Een favoriet bij de boer. En wie weet mag jij wel mee de koeien uit de weide halen. Nog even nagenieten van een hapje en drankje op het terras. Dan kun je wel zeggen dat het een toffe dag was toch?

Rondje boer

Jenny en Henk vinden het erg leuk om iets van het boerenleven mee te geven, daarvoor hebben ze de activiteit rondje boer bedacht. Tijdens deze rondleiding leer je van alles over de boerderij maar is er ook tijd om lekker te spelen. Want spelenderwijze leer je toch het meest! Rondje boer is leuk om te combineren met een bezoek aan het maisdoolhof.

Jenny en Henk weten wel hoe je een feestje viert!

Ook met een groep ben je hier van harte welkom. Voor een kinderfeestje, familiefeest, bedrijfsuitjes of welke feest dan ook. Dit gaat zeker een Tof feest worden bij Buitenplaats TOF!
Enthousiast geworden? Bekijk hier meer informatie over Buitenplaats TOF.

Nog veel meer informatie over Zwolle op Wikipedia.

Card image cap

Zwolle
Overijssel

Buitenplaats TOF

Naar de website