Hooiberghut De Peelakker

Hooiberghut in Deurne, een sfeervolle vakantie bij de boer

Wakker worden in een sfeervolle hooiberghut in Deurne en ontbijten naast de koeien. ‘s Morgens een lekker glaasje verse melk…. heerlijk toch?!

Een echte Brabantse boerderijbeleving dat is wat je krijgt als je gaat logeren bij boerderij De Peelakker in Deurne.
Op deze boerderij hebben ze verschillende leuke activiteiten en overnachtingsmogelijkheden zoals slapen in een hooiberghut of in een nostalgische pipowagen.

boerderij-de-peelakker-logeren-bij-de-boer

Logeren bij de boer – perfect met kinderen

Op boerderij de Peelakker hebben ze een prachtige tuin die gekleurd wordt door onder andere hortensia’s, vlinderstruiken en klaprozen. Een kruidenbadkuip, waarin allerlei verschillende kruiden groeien die je kunt gebruiken om je favoriete gerechten klaar te maken. Ook is er een flink grasveld voor een lekker potje voetbal. Grenzend aan de akker ligt de koeienweide. Zomers zullen hier koeien lopen die af en toe  op afstand een kijkje komen nemen. De kleinschalige boerderijcamping beschikt over één vijfpersoons en twee vierpersoons hutjes. Op de boerderij lopen naast de koeien ook enkele kippen en katten rond.

boerderij-de-peelakker-logeren-bij-de-boer

Uitzicht over de weilanden en akkers

Zin om echt te kamperen, maar dan nèt even anders? Huur de pipowagen en je maakt het mee!

Ervaar een romantisch weekend of midweek in onze Pipowagen. De wagen is er knus en sfeervol ingericht, met een uitzicht over de weilanden en akkers. U bevindt zich midden in de natuur met grazende koeien, zwaluwen en vlinders in onze tuin.

Zoekdeboer is op bezoek geweest Boerderij de Peelakker in Deurne. Lees hier ons verslag.

Nog veel meer informatie over Deurne op Wikipedia.