Boerderijen in de categorie

Boerencamping

Ga kamperen bij de boer !

Kamperen bij de boer met je eigen kampeermiddel. Dat doe je natuurlijk bij een gezellige boerencamping! Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van allerlei leuke boerencampings waar jij kunt blijven logeren.

 

Kamperen met je eigen tent of caravan

Heerlijk kamperen bij de boer met je eigen tent of caravan? Kies dan voor een boerencamping. Op een boerencampings heb je vaak heerlijk de ruimte om je heen. Er zijn boerencampings die zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair aanbieden.

Je hebt allerlei verschillende boerencampings. Zoals kleinschalige minicampings bij de boer. Of grotere campings waar je kunt blijven slapen in een luxe glamping tenten. Waar ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Zoals de boer meehelpen met de dieren eten geven. Een rondleiding over de boerderij. Meehelpen met oogsten. Knutselactiviteiten. Er is eigenlijk altijd wel iets te doen bij de boer.

Goedkoop kamperen bij de boer

Vaak zijn de kampeerplaatsen bij de boer voordeliger. Zeker als je met je eigen tent of caravan bij de boer blijft slapen.  Boeren die aangesloten zijn bij SVR-campings of In het groen  hanteren ook maximale vergoedingen per nacht.

Zo betaalt een kamperend echtpaar dat lid is van SVR maximaal € 20,- voor een overnachting*. Bij de boer is het leuk én het is ook nog mogelijk om goedkoop te kamperen.

Er is vastgesteld dat de prijzen voor een overnachting op een aangesloten camping moet liggen tussen de € 2,5 en de € 30,00 per nacht per plaats. Daarnaast is bepaald dat een aangesloten camping minimaal 5 plaatsen moet hebben en maximaal 60 plaatsen mag hebben. Een kleinschalige camping, waar de gastheer of gastvrouw echt tijd heeft om het de gasten naar hun zin te maken.

*De tarieven kunnen afwijken, dus vraag vooraf altijd even de tarieven van jouw favoriete SVR-camping of Vekabo camping