Buitenplaats Molenwei

Beleef het buitenleven op Buitenplaats Molenwei

In het stadse Leidschendam ligt de bijzondere Natuur- en recreatieboerderij van Bert en Vicky, genaamd Buitenplaats Molenwei. Heerlijk genieten van ruimte en rust om je heen. Of liever vanuit een rustige plek de bruisende Randstad ontdekken? Dat kan hier!

Zowel in de zomer als in de winter kun je hier terecht. In de winter wordt het erf omgetoverd tot een gezellige knusse winterplaats en in de zomer is de Campsite geopend voor kampeerders en logees in hutten. Overnachten is hier heerlijk, maar er is nog meer!

Van melkveebedrijf naar educatie en recreatie

Het voormalige melkveebedrijf op 100 meter van de historisch erfgoed locatie Drie Molens is uniek in de Randstad. Het agrarische bedrijf transformeert naar een educatieve en recreatieve natuurboerderij waar stedelingen met open armen ontvangen worden.

Boeren, buren, burgers…  iedereen komt samen, dat maakt deze plek een geschikt voor nieuwe initiatieven en duurzame samenwerkingen. 

Vergaderen in de voortuin van Den Haag

Zoek je een inspirerende locatie, net even wat anders en bij uitvalswegen en openbaar vervoer? Wil je vergaderen in de voortuin van Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier ervaar je het plattelandsgevoel. Gewoon even sparren zonder allerlei onnodige prikkels om je heen. Heerlijk toch?

Ontmoeten op Buitenplaats Molenwei

Een familiereünie, personeelsuitje, borrel of een barbecue vier je natuurlijk op Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei in Leidschendam. Hier ben je samen met je collega’s, familie of vrienden op een inspirerend boerenerf. Je kunt in het weiland zelf een actief programma opzetten of je kiest voor één van de toffe teambuilding programma’s. Ook voor een originele buitenbruiloft of receptie bieden ze een tal van mogelijkheden.

Om jouw event in freestyle sfeer te verbinden werken ze samen met professionele training- en eventbureaus. Voor lunches en diners schakelen ze smakelijke cateraars in en ook voor een bbq, borrel of livecooking. Liever in eigen beheer? Dat kan natuurlijk ook! Bert en Vicky denken graag met je mee.

Nature Escape Farm Molenwei

Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar is de Nature Escape Farm ontwikkeld. Hier kom je meer te weten over natuur en voedsel, speelt een spel en je gaat op ontdekking in de natuur.

Overnachten in het weiland

Beleef het echte buitenleven in een Polderpod

Vanaf mei staan er Polderpods in de groene weide als trekkershut. Twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar kunnen staan met kussen zijn aanwezig. Net als een koelkastje, inductie kookplaatje, pannen, serviesgoed en bestek.

Op avontuur met je eigen tent, caravan of camper

Rondtrekken met je eigen tent of camperbusje? Stop dan eens bij Buitenplaats Molenwei. Hier mag je een plekje uitkiezen midden in het weiland of op het verharde terrein rond het erf.

Winterplaats met wellness

In de winter toveren ze het boerenerf om tot een gezellige winterplaats met winterpods. Er is ook plaats voor 7 campers. De royale luifel met allerlei zitjes zorgt voor een gezellig sfeer. Lekker knus samen met de lampjes aan onder de luifel met een dekentje op je schoot. Hoe romantisch wil je het hebben? De winterplaats is geopend tot eind april.  

Denk je nu kamperen in de winter is niks voor mij? Veel te koud. Nou bij Buitenplaats Molenwei is het niet koud! Hier is het zelfs heel erg heet….. als je een bezoek brengt aan de Veenweide Wellness. Met een kruidenthee genieten van de op hout gestookte sauna. Dat is echt niet zo verkeerd hoor! Je zou het gewoon eens moeten ervaren.

In de omgeving van Buitenplaats Molenwei

Natuurlijk is het hartstikke gezellig bij Buitenplaats Molenwei maar even het erf af is óók leuk. Er zijn allerlei prachtige fietsroutes langs steden, natuur en het strand. Of breng een bezoek aan de steden Delft, Leiden of Den Haag. Er zijn veel attracties, musea en sportieve locaties om de hoek. Word je blij van shoppen? Nou dan moet je toch echt eens een bezoek brengen aan Westfield Mall in Leidschendam een shopwalhalla!

Enthousiast geworden? Bekijk hier of er nog een accommodatie, kampeerplaats beschikbaar is. Bert en Vicky ontvangen je graag op hun bijzonder plekje!

Nog veel meer informatie over Leidschendam op Wikipedia.