De Schaapskooi Schijndel

Card image cap

Schijndel
Noord-Brabant

De Schaapskooi Schijndel

Naar de website

Lammetjes knuffelen in Brabant

De Schaapskooi Schijndel is het mooiste plekje van Schijndel en omstreken. Geschiedkundig interessant, door de horeca uitermate gezellig, voor de kinderen een waar paradijs en voor wandelaars en fietsers een heerlijke plek om midden in de natuur even uit te rusten. In het seizoen is het ook mogelijk om lammetjes te knuffelen.
De Schaapskooi is niet alleen een gezellige pleisterplaats voor bezoekers, fietsers en wandelaars. Regelmatig vinden er ook workshops plaats en educatieve projecten voor jong en oud. Daarnaast ontvangen ze ook groepen op afspraak.

Boerderijterras

Op het gezellige boerenterras geniet je niet alleen van een heerlijke kop koffie maar ze hebben ook lekkere lunchgerechten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, die vanaf het terras goed zichtbaar is. Daarna nog een rondje over het erf en je hebt weer een leuke middag.

Workshop schapen drijven

Altijd al eens een schapenkudde willen drijven? Goed nieuws want bij Schaapskooi in Schijndel organiseren ze een workshop schapen drijven. Een leuke workshop voor een familiedag of een alternatieve teambuilding met het bedrijf. Of bent je meer geïnteresseerd in het verwerken van wol, het maken van bier of het houden van bijen? Ze bieden verschillende informatieve, educatieve en creatieve workshops aan voor jong en oud, voor grotere en kleine groepen, door de week en in het weekend. Activiteiten en workshops kunnen worden geboekt op afspraak.

Vergaderen bij de Schaapskooi in Schijndel

Op zoek naar een inspirerende, landelijke locatie voor een vergadering, workshop of brainstormsessie? De Hooiberg is een unieke locatie voor zakelijke arrangementen, uitstekend te combineren met een heerlijke inspirerende wandeltocht op en rondom de Schaapskooi of één van de activiteiten.

Nog veel meer informatie over Schijndel op Wikipedia.

Card image cap

Schijndel
Noord-Brabant

De Schaapskooi Schijndel

Naar de website