Last minute op vakantie bij de boer

Help, er is geen plek meer? Jawel hoor, ook bij de leukste locaties kun jij nog genieten van een leuke vakantie deze zomer!

Of je nu last minute wil kamperen bij de boer, op zoek bent naar een camperplaats. Of wil overnachten in een luxe glamping tent of vakantiewoning. Bekijk hier welke locaties nog plek hebben in de schoolvakanties. Let op! Het aanbod kan snel gaan waardoor deze pagina niet continue up to date is. Wel doen wij er alles aan om de last minute pagina zo up to date mogelijk te houden.

Last minute kamperen in een safaritent bij Viersterrencamping Geelenhoof in limburg

Overnachten in een luxe safaritent in Limburg? Er zijn nog enkele beschikbare plekken bij Camping Geelenhoof in Kelpen-Oler.

SPECIALE ACTIE VOOR ZOEKDEBOER VOLGERS BIJ CAMPING GEELENHOOF

  • Boek je deze vakantie (2022) een safaritent bij Camping Geelenhoof? Dan krijgen de kinderen een Gratis Zoekdeboer overall (kleur roze of blauw) t.w.v. 28,95.
  • Je ontvangt extra Zoekdeboer korting : safaritent voor 6 personen van 850 voor 650 euro per week
  • Je ontvangt extra Zoekdeboer korting : safaritent voor 4 personen van 795 voor 595 euro per week

Let op! Om gebruik te maken van deze speciale Zoekdeboer actie dien je wel telefonisch te boeken onder vermelding van Zoekdeboer. Actie is geldig tijdens de gehele zomervakantie in 2022.

Aankomende maandag overnachten in Friesland hier staat de pony al te popelen

Bij BinnenInn in Friesland is de Loft voor gezinnen 4-6 personen in de voormalige school waar de pony staat te popelen om ritjes te maken nog beschikbaar. Nu een speciale actie voor de snelle beslisser.

groepsaccomodatie in friesland

Camperplaats bij De Lummel in Noord-Brabant

In het mooie Brabantse dorpje Langeboom overnachten met je camper? Bekijk hier de laatst beschikbare kampeerplekken bij De Lummel in Langenboom.

Lummel camperplaats op de camping in brabant

Nostalgisch overnachten in een tenthuisje bij de boer in Nederland en België?

Er zijn nog enkele BoerenBed tenthuisjes in Nederland en België beschikbaar tijdens de zomervakantie. Bekijk hier op welke boerderijen nog tenthuisjes beschikbaar zijn.

Camperplaatsen en kamers beschikbaar bij Hoeve Noordveld in Friesland

Overnachten met je camper bij Hoeve Noordveld in Oudebildtzijl? Er zijn nog enkele plekjes vrij.

camperplaats

Kamperen bij de boer in een pipowagen of met je eigen kampeermiddel in Noord-Brabant

Bij Beleefboerderij van ’t Zandeind in Riel hebben ze nog enkele pipowagens beschikbaar. Ook is het nog mogelijk om te blijven overnachten met je eigen kampeermiddel van 11-18 juli of van 22-30 juli. Via de lastminute pagina krijg je ook de korting te zien.

Safaritenten en panorama kampeerplaatsen beschikbaar bij De Regge- Vallei in Overijssel

Overnachten in een luxe safaritent in Twente? Of liever een kampeerplek voor je eigen tent, caravan of camper? Er zijn nog enkele safaritenten en kampeerplaatsen beschikbaar bij De Regge- Vallei in Twente.

Overnachten bij Melkveebedrijf de Weiden in een vakantiewoning in de Achterhoek

Bij Melkveebedrijf de Weiden is de vakantiewoning nog beschikbaar. Lekker overnachten bij de boer en meehelpen op de boerderij of genieten van al het moois wat de Achterhoek te bieden heeft. Leuk voor volwassenen en kinderen.

overnachten bij de weiden beltrum

Last minute kamperen bij FarmCamps Vorstenbosch in Noord-Brabant

Er is nog een luxe FarmCamps tent vanaf 15 augustus bij FarmCamps Vorstenbosch in Vorstenbosch (Noord-Brabant) beschikbaar.

Last minute overnachten in een kampeerbungalow of vakantiewoning bij de boer in Noord-Brabant

Bij boerderij de Zandkant in Noord-Brabant is nog een kampeerbungalow beschikbaar van 15 tot 27 augustus. En een vakantiewoning van 19 tot 27 augustus. Reserveren kan via  info@zandkant.nl.

Last minute overnachten in een hooiberghut bij Boerderij Berg in Zuid-Holland

Bij Boerderij Berg hebben ze nog een leuke hooiberghut beschikbaar vanaf 21 augustus.

hooiberghut-zuid-holland

Last minute Kamperen bij Op ons Boerenerf met je eigen kampeermiddel of in een safaritent

Bij Op ons Boerenerf in Overijssel hebben ze nog een Boer’n Safaritent L (5 persoons) beschikbaar. Ook zijn er nog kampeerplaatsen beschikbaar op het het kinderveld en in de Sequoia-tuin.

safaritent-luxe-camping-de-vos

Bourgondisch overnachten in een mooie vakantiewoning bij Hoeve Koeberg in Limburg

Even lekker genieten in Limburg? Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar in de vakantiewoning van Hoeve Koeberg.

Kamperen op loopafstand van het strand of overnachten in een mooie vakantiewoning in Zeeland?

Bij Camping Hofwei hebben ze vanaf 20 augustus enkele kampeerplekken beschikbaar. De vakantiewoning is nog vrij vanaf 27 augustus tot 3 september en ook weer vanaf 10 september.

Kamperen bij de boer op een minicamping bij Waleuk in Noord-Brabant

Kamperen met je eigen tent, caravan of camper? Bij Minicamping Waleuk zijn nog enkele kampeerplekken beschikbaar. Waleuk in Waalwijk is een SVR camping.

Romantisch overnachten bij Under de Wol in Friesland?

Bij Under de Wol in Friesland hebben ze op 29 juli nog een appartement beschikbaar voor 1 week voor 2 personen. En vanaf 5 augustus is de zolderkamer (2 personen + een groter kind, er zijn geen traphekjes beschikbaar) nog vrij voor 1 of meerdere weken (vr-vr).

Kamperen bij de boer met kinderen bij Minicamping Heulzicht in Zeeland

De laatste kampeerplekken op Camping Heulzicht zijn beschikbaar van 20 augustus tot 1 september en van 23 augustus tot 1 september.

Kamperen bij de boer in een safaritent of glampingpods in Noord-Brabant

Bij Costa Kabrita zijn de kampeerplekken al vol maar er zijn nog wel enkele nieuwe safaritenten en glampingpods beschikbaar. Leuk voor z’n tweetjes maar ook voor gezinnen met kinderen.

Kamperen met je eigen tent/caravan met privé sanitair of in een sfeervole veldlodge in Drenthe

Bij Bospark Aagjeshoeve hebben ze enkele kampeerplaatsen met privé sanitair beschikbaar tot 29 juli. Ook is er nog één plek met privé sanitair van 1 aug- 6 aug (helaas niet meer beschikbaar) en vanaf 13 aug weer. De sfeervolle veldlodge is beschikbaar vanaf 19 aug.

huisje huren in drenthe

Kamperen bij je eigen tent/caravan of camper in de buurt van de duinen in Noord-Brabant

Bij boerderijcamping de Zandkant hebben ze nog enkele kampeerplekken beschikbaar voor een heerlijke vakantie. Bel even om een plekje te reserveren.

de-zandkant-biezenmortel

Overnachten bij de boer tussen het mais in Noord-Brabant

Deze zeer unieke slaapwagen is nog last minute beschikbaar. Bekijk hier de laatste mogelijkheden.

Overnachten bij de boer in Drenthe met je eigen tent/caravan of in een chalet of pipowagen

Bij Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo zijn nog enkele chalets beschikbaar, een nieuwe pipowagen en enkele kampeerplekken. Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met de eigenaresse.

Kamperen bij de boer in een luxe safaritent in Frankrijk

Bij Domaine des Lilas is op 20 augustus nog één luxe safaritent beschikbaar. Ook zijn er een week later (laatste week van de schoolvakantie) nog enkele tenten beschikbaar.

Overnachten bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen

Een nachtje weg? Of meerdere nachtjes weg? Bij de Vreemde Vogel zijn nog enkele bijzondere locaties beschikbaar.

Uniek overnachten bij de vreemde vogel

Kamperen bij speelboerderij de Gerrithoeve in Noord-Brabant

Bij De Gerrithoeve in Oisterwijkzijn nog enkele kampeerplekken beschikbaar aan het water en op het grote speelveld. Ook is de vakantiewoning nog beschikbaar van 18 juli tot en met 29 juli. 

Speeltuin met terras in Brabant

Hopelijk zit er iets leuks voor je tussen! Wil je tijdens je vakantie een dagje uit naar de boer? Of een boerderijwinkel bezoek kijk dan ook zeker op Zoekdeboer. Er is zoveel te beleven bij de boer!