Boerderijen in de categorie

Aardbeien

Echte lekkere verse aardbeien koop je natuurlijk bij de boer bij jou in de buurt! Veel boerderijen waar aardbeien worden geteeld hebben een seizoenswinkel. Zo kun je in het aardbeienseizoen de boerderijwinkel bezoeken met allerlei producten rondom de zomerkoninkjes! Maar natuurlijk moeten we de aardbeienautomaat ook zeker niet vergeten. Lekker makkelijk om er snel even langs te rijden.

Aardbeienautomaat

Makkelijk en snel koop je verse aardbeien bij de boer via een aardbeienautomaat. Er zijn veel verschillende apparaten, daar waar je betaald met contactgeld maar ook steeds vaker zie je aardbeienautomaten waar je ook kunt pinnen.

Seizoenswinkel met aardbeien

Je kent ze vast wel de knusse seizoenswinkeltjes met natuurlijk in de hoofdrol de verse aardbeien maar waar je ook terecht kunt voor allerlei producten in het teken van aardbeien. Zoals een gezellig aarbeienservies, maar ook producten die goed te combineren zijn met aardbeien. Denk aan aardbeienijs, slagroom of verse asperges waarmee je een lekker gerecht op tafel kunt zetten. Eén ding weet ik zeker, hier ga je weg met een goed gevoel, want van aardbeien kun je blijven snoepen zonder schuldgevoel.